Що ви знаєте про Південний Буг? (ТЕСТ)

Що ви знаєте про Південний Буг? (ТЕСТ)
Zysko serhii / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)
  • Найдовша річка у Хмельницькому — Південний Буг.

  • Перевіряйте, що ви про неї знаєте.

Південний Буг є найдовшою річкою, що протікає у Хмельницькому. На березі Бугу також розташований найбільш відвідуваний пляж міста. А водосховище біля Кам’янецької використовують для прогулянок на катерах та запливів на байдарках. На березі цього ж водосховища розташовані два парки, і сюди ж впадає річка Плоска.

Ми вирішили перевірити, що ви знаєте про Південний Буг, та підготували для цього тест. Серед питань є й ті, які пов’язані з Хмельницьким, а є й такі, що стосуються Південного Бугу в цілому. Проходьте тест, діліться ним з друзями та пишіть результати в коментарях.

 

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Evgeny Pantyukhin

    О боже причём сейчас речка? Люди умирают от короновируса они пишут что вы знаете о нашей речке кому она нужна эта речка что там такого в ней есть особенного?
  • Костя Мельниченко

    береги забудовують скидають відходи влада може гордитися своєю бездіяльністю

    Степан Лаба reply Костя Мельниченко

    Місто зразкової екології.Мер дуже пишається цим статусом,але він його діти в Південному бузі не купаються.
  • Костя Мельниченко

    скоро від річки нічого не залишиться
  • Любов Сердунич

    НЕПРАВИЛЬНО названа річка, отже, ТРЕБА ПОВЕРНУТИ ПЕРВІСНУ НАЗВУ: БОГ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up