Що ви знаєте про школи та ліцеї в Хмельницькому (ТЕСТ)

Що ви знаєте про школи та ліцеї в Хмельницькому (ТЕСТ)
Фото Сергія Аніськова. Школа №15, 4 клас, 1955 рік
  • У якій школі учні заховали послання та хто був першим директором?
  • Проходьте тест, щоб дізнатися, що ви знаєте про навчальні заклади Хмельницького.

Згадка про перший освітній заклад в Хмельницькому з’явилася в архівних документах в 1796 році. Це була парафіяльно-католицька школа. Вона знаходилась біля центрального входу в парк культури та відпочинку імені Михайла Чекмана. Більше про те, якими були хмельницькі навчальні заклади в минулому, дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

Тепер же у Хмельницькому функціонують десятки навчальних закладів, де здобувають загальну середню освіту. Кожен із них має свою особливу історію. Їхні стіни стали свідками багатьох випусків та чималої кількості подій протягом шкільного життя. Що ж ви знаєте про хмельницькі навчальні заклади? Підготували для вас тест. Проходьте його та діліться результатами в коментарях.

Зазначимо: назви навчальних закладів в тесті подані відповідно до їхніх перейменувань в рамках освітньої реформи. Детальніше про це ми розповідали в матеріалі - У Хмельницькому змінили назви навчальних закладів: список.

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://experience.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • 007

    Стільки ліцеїв стільки  гамназій і жодного Вітчизняного смартафона не вироблено

    Alexander Bondar reply 007

    А є потреба? Існує дєфіцит смартфонів? Чи й ти шляхом кацапів/совєтів "всьо далжно бить свайо" і робити черговий непотріб?
  • Вова Рад

    Дякую!пізнавально, цікаво.
  • Надія Гулько

    Дякую пізнавально

keyboard_arrow_up