Кандидат у депутати Вячеслав Неволько розповів хмельничанам, як боротиметься за покращення їхнього життя (прес служба Вячеслава Неволько)

Кандидат у депутати Вячеслав Неволько розповів хмельничанам, як боротиметься за покращення їхнього життя (прес служба Вячеслава Неволько)

Менш ніж за тиждень хмельничани мають обирати достойного представника їхніх інтересів у новому парламенті. Кандидат у нардепи від «Батьківщини» розповів про своє бачення розвитку країни.

Наближаються позачергові парламентські вибори. Вже 21 липня українцям доведеться обирати, кому довірити управління країною на найближчі п’ять років. На окрузі 187, який охоплює більшу частину Хмельницького, боротьба стає все більше напруженою. Одним з найдостойніших кандидатів до Верховної Ради від цього округу є Вячеслав Неволько. Саме він розуміє найнагальніші проблеми простих українців. Кандидат поділився своїм баченням того, як має розвиватися українська держава.

Першим, на що звернув увагу Вячеслав Неволько, були його дебати з кандидатом від «Слуги народу» Миколою Стефанчуком. Представник «Всеукраїнського об’єднання „Батьківщина“» наголосив на тому, що у Хмельницькому досі не було подібних заходів. Вячеслав Неволько подякував своїй команді за швидку та якісну підготовку до дебатів. Адже його однодумці організували захід за вкрай обмежений час — два дні.

Вячеслав Неволько сказав, що він є не просто новим обличчям в українській політиці, а й пропонує якісно нові підходи до вирішення найболючіших проблем простих українців. Окремо кандидат у нардепи звернув увагу на риторику Миколи Стефанчука. Останній під час дебатів постійно наголошував на тому, що він є хмельничанином. Вячеслав Неволько зауважив, що кандидат від «Слуги народу» не живе у Хмельницькому з 2012 року. І він жодним чином не сприяв вирішенню проблем хмельничан.

— А вам, шановні друзі, від того, що він мешкав у Хмельницькому, стало легше? Насправді пан Микола не створив жодного робочого місця. Йому складно зараз говорити про те, що він приніс якусь користь. Він нього як від підприємця немає жодного доходу місту. Як говорити про те, що він є адвокатом, то варто зазначити, що він не назвав жодної людини, якій допоміг, — зазначив Вячеслав Неволько.

Вячеслав Неволько наголосив на тому, що завжди готовий до відвертої розмови з іншими кандидатами від 187 округу. Він запросив усіх прийти на «33 канал» 16 липня о 21:00. Кандидат сказав, що люди повинні чути не гасла, а конкретні факти.

Іншим важливим питанням, якого торкнувся Вячеслав Неволько, були пенсії українців. Зараз літні люди змушені виживати на мізерні виплати. Мінімальна пенсія становить 1600 гривень. Кандидат від «Батьківщини» сказав, що позиція його партії полягає у тому, щоб встановити мінімальну пенсію для українців на рівні 3094 гривень. Разом з тим Неволько зазначив, що існує можливість встановити мінімальну пенсію на рівні 3200 гривень.

Життя українців можна полегшити, залучивши до виплат пенсій дотації. Таке вже практикується у Києві, і це можливо зробити у Хмельницькому. Вячеслав Неволько обговорював цю ідею з міським головою Хмельницького Олександром Симчишиним. Останній таку ініціативу підтримав та пообіцяв допомогти у її впровадженні. Основним способом вирішення проблем хмельничан кандидат від «Батьківщини» вважає залучення інвестицій. Крім того, Вячеслав Неволько вважає, що вчителям та медикам варто надати статус державних службовців. Це дозволить забезпечити їм гідну зарплату та умови життя.

Окремо Вячеслав Неволько наголосив на необхідності збільшити податок на дивіденди. Зараз він встановлений на рівні 5%. Тоді як в інших країнах він може сягати 27%. Саме такий крок збільшить надходження до державного бюджету. А це, у свою чергу, дозволить покращити якість життя українців. Кандидат наголосив, що вдатися до такого кроку не дозволяє олігархічна система. І змінити ситуацію може лише прихід до влади людей, які діють в інтересах простих українців.

Вячеслав Неволько розповів про свою ініціативу з впровадження зони вільної торгівлі на території кількох областей України. Такий крок дозволить залучити від 300 мільйонів до 5 мільярдів доларів інвестицій. Кандидат розповів про спробу бізнесменів з Гонконгу інвестувати в розвиток аеропорту «Бориспіль» 5 мільярдів доларів. Проте чинна влада їм відмовила. Вячеслав Неволько звернув увагу на надзвичайно високу корупційну складову, яка не дозволяє широко залучати інвестиції. І це кандидат від «Батьківщини» вважає одним зі своїх головних пріоритетів під час роботи у парламенті.

Також Вячеслав Неволько поділився своїм баченням розвитку медицини в Україні. Він зазначив, що необхідно йти шляхом розвитку страхової медицини. Таким чином можна досягти більш якісного надання медичних послуг. Адже зараз лікарів практично неможливо притягнути до відповідальності за помилки. Тоді як страхові компанії більш жорстко контролюватимуть надання послуг.

— Покажіть мені хоча б одного медичного працівника, якого притягнули до кримінальної чи хоча б адміністративної відповідальності. Коли я приходжу, вони одразу просять у мене написати розписку про те, що я не маю до них ніяких претензій. І я ще тільки зайшов, — розповідає Вячеслав Неволько. — Моїй дружині в одній з клінік Києва робили операцію. То вони на третій день не могли визначити діагноз. З цього можна зробити висновок, що фахівці не зовсім є фахівцями.

Наостанок Вячеслав Неволько запросив хмельничан на парламентські вибори, які відбудуться у неділю, 21 липня. Кандидат відзначив, що чимало українців призначають на цей час свої відпустки. Однак він сподівається, що хмельничанам небайдужа доля їхнього міста та їхньої країни. І змінити ситуацію на краще можна лише підтримавши Вячеслава Неволька, який дійсно здатен покращити життя мешканців Хмельницького.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up