Сергій Лабазюк: Потрібно нарешті поставити крапку в питанні кнопкодавства в Раді! (прес-служба Сергія Лабазюка)

Сергій Лабазюк: Потрібно нарешті поставити крапку в питанні кнопкодавства в Раді! (прес-служба Сергія Лабазюка)

Позафракційний народний депутат Сергій Лабазюк зареєстрував законопроект №2120 «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради» (щодо особистого голосування народними депутатами України).

 

Про це повідомила прес-служба народного депутата.
Законопроект передбачає внесення змін до Регламенту ВРУ, передбачивши голосування за допомогою електронної системи із застосуванням сенсорної клавіші.
Окрім того, законопроект передбачає, що дані письмової та електронної реєстрації є підставою для нарахування виплат народному депутату за час участі в пленарних засіданнях.
«Я закликаю поставити нарешті крапку в цій темі, яка багато років переноситься. Суспільство просто вимагає особистого голосування народних депутатів», - заявив Лабазюк.
Він обурився тим, що вже вдруге нова влада починає вигадувати причини, чому це неможливо зробити.
Сергій Лабазюк повідомив, що нещодавно відвідав  Інститут проблем математичних машин і систем, який є розробником системи Рада-3, яка вже встановлена в Верховній Раді.
«Дана система встановлена, в 2008 році вона була вдосконалена. Вчора ми перевірили це на експериментальному пульті», - підкреслив народний депутат.
Він зауважив, що в жодній країні світу немає кнопкодавства, а в Україні це постійно продовжується.
«Завдання надзвичайно просте – унеможливити голосування за когось. Сьогоднішня система Рада-3 дає можливість за допомогою сенсорної кнопки це робити», - підкреслив Лабазюк.
Нагадаємо, депутат від партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук заявив, що система для голосування у Верховній Раді за допомогою сенсорної кнопки застаріла, і необхідно розробляти нову.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up