“Сила і Честь” представила своїх кандидатів від Хмельниччини (прес-служба партії "Сила і честь")

“Сила і Честь” представила своїх кандидатів від Хмельниччини (прес-служба партії "Сила і честь")

Нова в Україні політична сила має багато шансів потрапити в парламент. І не лише за списками, а й кандидатами по виборчих округах. У Хмельницькій області від політсили таких є чотири. Їх представляв один із лідерів “Сили і Честі” Володимир Земана. Він також назвав партію, з якою готові співпрацювати Ігор Смішко і команда.

“Цю систему потрібно ламати й змінювати”, - про це на представленні кандидатів від партії “Сила і Честь” говорили чи не всі представники політсили. І чимало з цих людей раніше не світилися в політиці. Але заявляють, що готові йти і через законодавчу діяльність допомогти українцям жити краще. Для екс-керівника Генерального штабу і Головнокомандувача ЗСУ Володимира Замана розуміння необхідності йти у Верховну Раду прийшло після відкриття кримінальної справ проти нього. 

  • Оця влада, яка була, не менш злочинна. ніж за Януковича. Проти мене вона сфальсифікувала справу. Захотіли вони перед виборами піару. І знайшли генерала Заману, який нібито розвалив армію  І я для себе, перебуваючи в слідчому ізоляторі, зрозумів, що ця система просто ізолює від суспільства для того, щоб прикрити свої темні справи. Після звільнення я для себе вирішив спробувати піти до законодавчого органу держави для того, щоб змінити цю ситуацію. Щоб зламати цю систему зверху. Саме для цього мене заросив в свою командду Ігор Смішко, - каже Володимир Замана.

Ламати систему потрібно не самотужки, а командою. Саме для її створення на вибори до Верховної Ради йде не лише партія “Сила і Честь” за списком, а й кандидати по одномандатних округах. В чотирьох із них в Хмельницькій області є представники політичної сили ІгорЯ Смішка. Ось вони:

Олег Слободян - округ №187

Олександр Миклуш - округ №189

Василь Гаврилюк - округ №190

Руслан Дудзяк - округ №193

Команда у більшості - нові люди в політиці. І це відповідає теперішньому заклику суспільства, якому набридли старі обличчя, які лише обіцяють. Тому кандидати від “Сили і Честі” закликають не вестися на всілякі обіцянки й обирати майбутнє. 

На представленні кандидати коротко представили своє бачення роботи у парламенті. Запевняють, що робитимуть все для розвитку середнього класу, допомоги малому та середньому бізнесу, підвищенню престижу армії, подоланню корупції і зміни законодавства для того, щоб наступні покоління подякували їм за їхню роботу. Детальніше про це дивіться у відео.

Також на представлені кандидатів політичної партії “Сила і Честь” Володимир Замана озвучив плани про співпрацю з іншими політсилами у Верховній Раді. Сказав, що не є секретом, що планується коаліції партії “Сила і Честь” разом із “Слугою народу”. Додає, що до ідеології цієї партії потрібно додати прагматизму і таких людей, які є в команді Ігоря Смішка. І тоді, як вважає Володимир Замана, така коаліція буде дуже дієвою і зможе зробити Україну кращою.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up