Точка зору: Кращий голос Хмельниччини визначено!

Точка зору: Кращий голос Хмельниччини визначено!
  • Вікторія Остапчук з Нетішина стала кращим юним вокалістом області.
  • У суботу, 30 вересня, відбувся грандіозний фінал Хмельницького обласного конкурсу «Яскраві діти України».

29 яскравих та неймовірних номерів оцінювало професійне журі, серед яких народні та  артисти, знані тренери, а саме:

Тарас Петриненко – народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, співак, поет, композитор;

Юрій Рибчинський – український поет, драматург, сценарист, народний артист України;

Руслан Квінта – український музичний продюсер, співак, композитор

Марина Одольська – українська співачка, Заслужена артистка України, композитор та поетеса;

Гусейн Абдуллаєв  - азербайджанський співак, актор музичного театру.

Сергій Лабазюк – організатор дитячого конкурсу в Хмельницькій області «Яскраві діти України», народний депутат України.

За п’ятигодинний  концерт було визначено кращого вокаліста, нам стала  – Вікторія Остапчук. Дівчині 14 років, проживає у Нетішині, Хмельницької області. Каже перемогти прагнула, але що оберуть саме її не сподівалася.

«Звичайно я прагнула перемоги, але я не сподівалася, що стану першою та отримаю звання кращої. Тепер головне це підготовка до всеукраїнського конкурсу», - зазначила Вікторія Остапчук.

Переможниці, спеціальний гість свята народний депутат  Ярослав Москаленко вручив путівку на всеукраїнський рівень, а організатор свята таланту у Хмельницький області меценат та парламентар Сергій Лабазюк – синтезатор.

«Думаю, ні в кого в цій залі немає сумнівів, що наш подільський край багатий на співочі таланти! Тому сьогоднішній конкурс «Яскраві діти України» допоможе не лише виявити обдарованих дітей, але й розкрити їхні таланти і вміння, дати шанс розквітнути та засяяти на всю Україну. І не тільки! Впевнений, що переможець саме з Хмельниччини заспіває на міжнародному конкурсі - в італійському Сан-Ремо»  - сказав Сергій Лабазюк

Окрім того, голова фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» Віолета Лабазюк спеціальними  призами відзначила Юлію Каменюк, Анастасію Вержбицьку, та Євангеліну Бойчук – їм подарували планшети.  Дарині Закерничній вручено путівку до конкурс талантів в Баку, що в Азербайджані.

«У нас немає переможених, всі діти достойні першого місця. Але конкурс  вносить свої корективи. Проте хочу сказати, що ви усі молодці -  ви вже є переможцями», - зазначила під час нагородження Віолета Лабазюк

Від фонду «Ми поруч» усім дітям були вручені заохочувальні подарунки – солодкі набори та навушники. Заохочувальні призи надав ще один організатор – Хмельницька обласна адміністрація. Окрім цього Олександр Корнійчк вручив 3 конкурсантам спецпрези.

Ще один партнер конкурсу, група компаній «VITAGRO» в обличчі генерального директора Петра Лабазюка  спецпризом нагородила  Ангеліну Шимкову.

По завершенню конкурсанти та їх батьки ділилися враженнями, кажуть знали, що все буде добре, але що на такому рівні – не сподівалися.

«Організатори подбали про все і про проживання і про харчування, навіть про відпочинок. Усіх охочі могли поїхати до Межибожа на екскурсію. А щодо самої команди, що працювала тут – взагалі слів не має» - кажуть батьки. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up