Українцям потрібно небагато - впевненість у завтрашньому дні та мир, - Віталій Лелюк (пресслужба партії "За майбутнє")

Українцям потрібно небагато - впевненість у завтрашньому дні та мир, -  Віталій Лелюк  (пресслужба партії "За майбутнє")

«Нам, українцям, потрібно небагато – впевненість у завтрашньому дні та завершення війни», - зазначив громадський діяч, ексголова Віньковецької райдержадміністрації Віталій Лелюк у рамках Форуму прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА у Віньківцях. Під час заходу кандидати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» до місцевих рад усіх рівнів (обласної, районної, міської та ОТГ) ділилися своїм баченням ситуації та перспективами на майбутнє.

Прихильниця «ЗА МАЙБУТНЄ» Олена Лемещук, керівниця відділу матеріально-технічного постачання Деражнянського молочного заводу, виступаючи на Форумі, розповіла, що після навчання у Києві повернулася на Хмельниччину, бо тут знайшла своє покликання і готова надалі працювати над розвитком рідного краю.

До партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА доєдналися найкращі фахівці регіону, які відомі здобутками у своїх сферах. Серед них Алла Никитюк, директор, тренер-викладач з вільної боротьби Віньковецької дитячо-юнацької спортивної школи. Вона зізналася, що їй дуже приємно, що має змогу доносити інформацію про важливість спорту.

«Ми повинні думати про нашу молодь, аби вона розвивалася і працювала в Україні», - Алла Никитюк.

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» об’єднала професіоналів та небайдужих, які готові працювати на благо своїх громад. Анатолій Любінецький, лісничий Віньковецького лісництва ДП «Ярмолинецьке лісове господарство», переконаний, що має багато нових ідей та сил, щоб їх реалізувати. Він хоче бути рушійною силою, яка зможе творити зміни.  

Перемагати, працювати, брати на себе відповідальність, долати труднощі на своєму шляху і бути драйвером прогресу. Таку ношу готовий на себе брати Володимир Лисий, керуючий справами виконавчого апарату Віньковецької районної ради.

На думку бібліотекарки Карижинської сільської бібліотеки Надії Онофрійчук, свою професійну діяльність треба спрямовувати, насамперед, на задоволення потреб споживачів. Таким принципом вона керується по житті, тісно співпрацює з громадою та навчальним закладом і мріє перетворити бібліотеку на громадський та інформаційний центр.

Виступаючи на форумі, директор Віньковецької районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Олександр Троян зазначив, що сучасний світ дає нам не лише багато викликів, а й чимало можливостей. Він пропонує використовувати найкращі практики для вирішення нагальних проблем та готовий ділися своїми вміннями та досвідом для того, щоб досягати результатів у спільно напрацьованих завданнях.   

Його думку поділяє і Світлана Белінська, менеджер ТОВ «Енселко-Агро». Вона вважає, що, насамперед, допомогти потрібно найменш захищеним верствам населення, щоб вони не відчували себе покинутими.

Заступник голови Віньковецької районної Ради Віктор Ящук, як ніхто, знає проблеми громади. За його словами, суспільство втомилося чекати змін, люди хочуть нормально жити уже зараз. І час змін настав. Зараз вибір за кожним з нас.

Лідери партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА, співголова депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній Раді України Віктор Бондар та  депутат обласної ради Сергій Іващук привітали учасників Форуму та відповіли на їх запитання.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up