Рада Криму вирішила віддати півострів Росії. Не-кримчан не питатимуть

Рада Криму вирішила віддати півострів Росії. Не-кримчан не питатимуть
Верховна Рада Криму прийняла рішення про входження автономії до складу Росії як суб"єкта Російської Федерації.

Верховна Рада АРК звернулася до президента Російської Федерації і Федеральних зборів Державної думи Російської Федерації з пропозицією про початок процедури входження Криму до складу Російської Федерації як суб'єкта РФ.

Для цього у Криму 16 березня проведуть референдум, де буде лише два питання - "Чи виступаєте ви за входження Криму до складу РФ у якості суб'єкта Федерації?" і "Чи виступаєте ви за відновлення конституції Криму 1992 року і за статус Криму як частини України".

Рішення Верховної Ради Криму про приєднання півострова до Росії не є легітимним, заявив посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський. Як передає кореспондент Радіо Свобода, за словами посла, це рішення порушує чинну Конституцію України. Як заявив Томбінський, відповідно до Конституції, доля Криму може визначатися лише на всеукраїнському референдумі.

Відео дня
Коментарі (9)
  • Anonymous

    =) Может покажешь какой регион в России живет хуже любого региона на Украине?
  • Anonymous

    Крымчане будут жить хуже всех. Украинцы уже не поедут к ним на отдых,и росеяне тоже не поедут - они боятся "бендеровцев" и правый сектор - страшно даже транзитом проехать через нашу страну.. Но обратной дороги не будет - войти в роисю возможно только раз...
  • Anonymous

    Конечно жаба давит, что крымчане жить будут лучше нас. Но свою власть каждый себе сам выбирает.
  • Anonymous

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up