У Хмельницькому обстріляли білборд Тігіпка - ОПОРА

У Хмельницькому обстріляли білборд Тігіпка - ОПОРА
Агітаційні білборди партії «Сильна Україна» у Дубовому по вулиці Купріна обстріляли зі зброї для пейнтболу, повідомляє громадянська мережа «ОПОРА».

Попри те, що зіпсований білборд розташований на території одномандатного виборчого округу № 187, кандидата від політсили тут не зареєстровано.

Окрім того, на плакатах відсутні вихідні дані про замовника, інформує «ОПОРА».

- Хоча виборчий список партії у Центральній виборчій комісії зареєстровано ще напередодні, а поданий до ЦВК за тиждень до події. Це є порушенням ч.23 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», - відзначають спостерігачі.

Відео дня

У самій партії інцидент вважають скоріше діями опонентів, ніж хуліганством.

- Розміщення зовнішньої політичної агітації – це прерогатива центрального виборчого штабу нашої партії, і ми на місці не маємо на те впливу. Хоча спостерігати це неприємно, - говорить керівник виборчої кампанії на громадських засадах і фігурант виборчого списку «Сильної України» Віталій Олуйко, якого цитує «ОПОРА». – Це може бути звичайним хуліганством, але ймовірніше – до цього можуть вдатися наші опоненти. Не секрет, що перед висуненням партійних списків на вибори до Сергія Тігіпка зверталися з Партії регіонів і Партії Розвитку України. Був намір використати його рейтинг у створенні свого Опозиційного блоку.

Коментарі (1)
  • PAL

    Хорошо стреляют!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:14 У Хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 13:47 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up