Міліція отримала повідомлення про замінування дільниці на Хмельниччині

Міліція отримала повідомлення про замінування дільниці на Хмельниччині
Невідомий чоловік надіслав на телефон начальника Летичівського райвідділу міліції смс-повідомлення про те, що він зробив вибуховий пристрій і заніс його на дільницю у селі Горбасів Летичівського району.

Наразі на місце події виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехнічна лабораторія. Усіх людей евакуювали, бюлетені перебувають під охороню працівника міліції та членів виборчої комісії. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького облсного управління міліції. 

Проводяться заходи по встановленню особи, яка надіслала повідомлення.

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up