«Свобода» та Симчишин продовжують лідирувати на виборах у Хмельницькому

«Свобода» та Симчишин продовжують лідирувати на виборах у Хмельницькому
Міський тервиборчком пішов на відпочинок. Неопрацьованими залишилися протоколи із 8 дільниць Хмельницького.

Станом на 20:00 на виборах у Хмельницькому лідери не змінилися. У мерських перегонах першість тримає свободівець Олександр Симчишин, який, за словами секретаря ТВК Людмили Студницької, найчастіше набирає найбільше голосів по дільницях. Скоріш за все, його суперником у другому турі, який пройде 15 листопада, буде самовисуванець Костянтин Чернилевський.

До міської ради проходять поки 5 партій із 19. Лише «Свобода», «Самопоміч», БПП-«Солідарсність», «За конкретні справи» та «Батьківщина» попередньо долають 5% бар'єр. Саме в такій послідовності вони розташовуються відповідно до кількості набраних голосів. Та, як повідомили «ВСІМ» в ТВК, різниця між ними невелика. Хіба що «Свобода» та «Самопоміч» дещо відірвалися від інших.

Поки члени ТВК пішли на перерву. Свою роботу вони поновлять завтра, 27 жовтня.

Відео дня

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Симчишин наведе порядок в місті. Це правильний вибір хмельничан.

    Анонім reply Анонім

    Симчишин уже люстрацію в області провів....Так і в місті знайде нових друзів....

    Анонім reply Анонім

    Свобода навела порядок  в стране-Крым,Донбасс..Откройте глаза!
  • PAL

    Скоро люди поймут , что из балаболов- свободовцев толку, как от козла молока. Симчишин удержал область, но ни чего не изменил. Слабый мэр, слабый город. Жаль, время теряем.

    Анонім reply PAL

    Як не крути, але бажано мера мати з провладної партії, щоб ближче до корита був :)
  • Анонім

    "До міської ради проходять поки 3 партій із 19. "  Не 3 а 5. Цифри не плутайте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up