Нова петиція: у мерії просять проїзний квиток на всі види громадського транспорту

Нова петиція: у мерії просять проїзний квиток на всі види громадського транспорту
  • Автор звернення пропонує запровадити квиток, за допомогою якого можна було б користуватися різними видами громадського транспорту.
  • Петиція зібрала 25 голосів.

Автор звернення, Лукашик Вадим Юрійович, розмістив свою пропозицію на сайті Хмельницької міської ради у розділі "Транспорт та дороги".

В електронній петиції йдеться про те, щоб у Хмельницькому з'явився "універсальний" квиток.

За допомогою нього містяни могли б цілий місяць їздити у громадському транспорті, не оплачуючи додатково проїзд.За пропозицією автора, він розповсюджувався би на всі види громадського транспорту.

Відео дня

Наразі такий квиток можна придбати тільки на проїзд тролейбусом.

Електронна петиція з'явилася на сайті у понеділок, 23 жовтня. Наразі за неї проголосували 25 осіб. Необхідно зібрати 500 голосів, щоб цю пропозицію розглянули.

До кінця голосування залишилося 86 днів.

 

Коментарі (10)
  • Vitaliy

    має бути однакова вартість проїзду у всіх видах транспорту (крім таксі звісно).

    ідея цікава, але....

    Вадим Лукашик reply Vitaliy

    Має бути однакова вартість проїзду у всіх видах транспорту, окрім таксі. Якщо закупити місту муніципальні автобуси і оновити до кінця тролейбусний парк, то ця ідея з універсальним місячним квитком та ідея замість контролерів встановити валідатори будуть актуальні як ніколи. У країнах ЄС це працює, так і в нас буде.

    Vitaliy reply Вадим Лукашик

    тобто ви пропонуєте створити монополіста в плані пасажирських перевезень? а інші перевізники куди дінуться?

    спробуйте в годину пік в атобусі скористатись валідатором. що будете робити з зайцями?  кількість поїздок в день буде обмеженою чи ні?  що будете робити з пенсіонерами? як проїхати в транспорті якщо забув дома картку? дуже багато але...

    Вадим Лукашик reply Vitaliy

    Так, монополіста. З "зайцями" будуть справлятися контролери. Кількість поїздок як на день, так і на місяць буде необмеженою. З приводу пенсіонерів це окреме питання. Якщо будуть по всьому місту курсувати муніципальні автобуси, то проблем не повинно бути ні для кого. Якщо забув дома проїздний, прийдеться купити квиток. Я не бачу жодних "але". Я був у Європі. Знаю, що кажу.

    Vitaliy reply Вадим Лукашик

    якщо наприклад врахувати мінімум 2 поїздки в вартість квитка на день - перевізники не будуть вас возити за такі гроші цілий день і  "безкоштовно"

    Вадим Лукашик reply Vitaliy

    Я зрозумів до чого Ви клоните. Ну якщо вже так конкретно обговорити це питання, то я вважаю, що ціна місячного проїздного квитка на всі види громадського транспорту повинна бути 300 грн. + встановити штраф за безквитковий проїзд приблизно 1000 грн. + підняти вартість одноразової поїздки до 7 - 8 грн. Учні, студенти і пільговики це вже окреме питання.

    Vitaliy reply Вадим Лукашик

    Лукашик, ви провокатор чи від перевізника? на тому кориті що в перевізника і в тих умовах які склались - 8 гривень це занадто зажирно. так само як і 300 грн за проїздний.

    в Одесі квиток 5 грн - при чому що маршрути в рази довші, а маршрутки їздять кожні 5 хв.

    Vitaliy reply Вадим Лукашик

    1 .Квиток на одну поїздку без пересадок і на одному транспортному засобі (автобус або трамвай) називається «jednorazowy» і коштує для денних маршрутів 3,00 злотих – звичайний і 1,50 злотих – пільговий квиток. Для нічних маршрутів 3,20 зл / 1,60 зл. Ми користувалися цим видом квитків.

    2 . Другий вид квитків – «Bilety czasowe». Такий квиток необхідно купувати, якщо ваш маршрут “вимагає” пересадок. З ним можна їздити всіма видами міського транспорту, робити кілька пересадок за певну обмежену кількість часу. Сюди входить також час, витрачений на пересадку. Квиток 30 -хвилинний коштує 3,00 злотих / 1,50 злотих. 60 – хвилинний – 4,40 зл / 2,20 зл, 90-хвилинний – 6,00 зл / 3,00 зл. Є також проїзні квитки на 24 години, на 2, 3 і 7 діб.
  • Вадим Лукашик

    Ось ознайомтеся, хмельничани, який у Рівному придбали тролейбус-гібрид (дуобус) або муніципальні автобуси як у Вінниці чи Житомирі. Тепер скажіть чим ми гірші?! https://www.youtube.com/watch?v=ZJVcbS88lBY Рівне https://www.youtube.com/watch?v=4HRd8RVi34w Рівне https://www.youtube.com/watch?v=debK3OuCPHI Вінниця https://www.youtube.com/watch?v=xDbfI7DzD2U Житомир         Голосуйте за петиції м. Хмельницький на сайті e-dem.in.ua

  • Вадим Лукашик

    Хмельничани, голосуйте і поширюйте за цю петицію та не будьте байдужими!!! Це у Ваших же інтересах допомогти самим собі!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up