Україна в наших серцях: визначилися учасники плей-офф

Україна в наших серцях: визначилися учасники плей-офф
  • Завершився груповий етап благодійного турніру з мініфутболу.
  • Визначилися 16 кращих команд, які продовжать боротьбу за потрапляння в призери.
  • Інші команди змагатимуться за додаткові кубки.

12 років у Хмельницькому проводився турнір з мініфутболу ВСІМ Бізнес-ліга. Черговий сезон завадили провести окупанти. Аби якомога скоріше прогнати його з наших земель, потрібна всіляка підтримка наших воїнів. Саме тому сайт vsim.ua разом із Асоціацією мініфутболу (футзалу) Хмельницької області вирішили провести благодійний турнір взамін звичного комерційного. Основна мета - збір коштів на адресну допомогу пораненим військовим. 

28 команд зголосилися позмагатися за перемогу та допомогти зібрати кошти. Вони були поділені на 7 квартетів. Боротьба на груповому етапі завершилася. В основному всі фаворити здобули бажане й потрапили в число 16 кращих команд турніру.

Головні сенсації туру:

Перемога Ауді над Woodmall-Femida - 3:0. Тут фаворит несподівано не зміг взяти гору над менш іменитим суперником й разом із поразкою втратив першу сходинку в групі. Відзначимо, що фортуна в цей вечір відвернулася від підопічних Щепанського. Вони не реалізували ряд моментів, які створили біля воріт суперника.

Нічия BeerЛоги та Zoovetprom - 3:3. Тут один з фаворитів турніру виконав завдання у перших двох турах й вирішив дати відпочинок своїм зірковим лідерам. Як результат - невиразна гра, яка могла завершитися й поразкою, якби Тимощук вразив пусті ворота на останніх секундах матчу, пробиваючи з власної половини. Йому не вистачило лічених сантиметрів. 

Успіх Торпедо. Команда з Вільховець вчергове здивувала. Після 0:22 від "Хмельницьких делікатесів" вона зібралась й не просто дала бій більш досвідченим гравцям     
Атлетик-Ceresit PRO, а й перемогли та вийшли з групи.

Партнери турніру:

«Фруктовий рай» - завжди свіжі овочі та фрукти

Pronto Pizza & Sushi Pro - не просто піца

Стоматологія "Посмішка успіху" - з турботою про кожен зуб

Турнірна таблиця:

Учасники та календар додаткових кубків доступний за посиланням

Коментарі

keyboard_arrow_up