ВСІМ Бізнес-ліга 2020: несподіванка від “Золотого грифона” та історичне чемпіонство “Beerloga”

ВСІМ Бізнес-ліга 2020: несподіванка від “Золотого грифона” та історичне чемпіонство “Beerloga”
  • Завершився одинадцятий сезон турніру з міні-футболу.
  • Визначилися переможці та призери в турнірах серед підприємств та аматорів.
  • Кому дісталися нагороди, дивіться далі.

ВСІМ Бізнес-ліга - турнір з міні-футболу, який проводиться у Хмельницькому із 2010 року. Вдруге поспіль його спільно організовують сайт vsim.ua та Асоціація футзалу Хмельницької області.

Одинадцятий сезон зібрав разом 16 учасників. 4 команди змагалися в турнірі серед підприємств, матч якого розпочинав заключний ігровий день. У ньому зійшлися “Нова пошта” та “Служба судової охорони”. Вони боролися за почесне підсумкове третє місце. “Бронза” дісталася “поштарям”, які провели свій кращий матч на турнірі, перемігши 10:1.

Відео дня

Доволі рідкісний рахунок для футзалу був зафіксований у матчі за 7 місце в турнірі серед аматорів - 0:0. Впродовж основного часу не змогли відзначитися бодай одним голом гравці команд “Фахівець” та “Носорог-Меблі Лідер”. Переможця визначали в серії післяматчевих пенальті, героєм якої став голкіпер В’ячеслав Балабанов. Саме його сейв дозволив “носорогам” завершити турнір на мажорній ноті.

З трофеєм в активі завершила турнір об’єднана команда “Ауді+Аталанта”. У фіналі кубку сайту MoeMisto.ua вона зуміла продемонструвати характер, поступаючись в рахунку 0:3 колективу з Бердичева “ЕХО-Ветеран”. Підсумок - 8:5. А один із голів у складі переможців на рахунку Віктора Савчука, який став кращим бомбардиром турніру серед аматорів ВСІМ Бізнес-ліги 2020 (11 голів).

Ще одна вольова перемога була зафіксована у фіналу Кубку сайту top20.ua. Тут більшість ігрового часу вів в рахунку “МобіФренд”. Але втримати перемогу команді не вдалося. Вчергове проявив свій бійцівський характер СК “Проскурів” - 4:3 на його користь.

Другий сезон поспіль в число призерів турніру серед аматорів потрапив “Алмаз”. Минулого року команді дісталося “срібло”. Цьогоріч - “бронза”. У матчі за третє місце “Алмаз” здолав “WOODMALL” - 8:4. А одну із ключових ролей в успіху призерів відіграв Дмитро Сандулов, який в підсумку став кращим воротарем турніру серед аматорів.

В наступному матчі ігрового дня визначався чемпіон турніру серед підприємств. Більшість матчу ближчим до перемоги була Збірна юристів, яка була фаворитом турніру. Команда вела в рахунку 3:0. “Золотий грифон” знайшов в собі сили і перевів гру в серію післяматчевих пенальті (4:4 в основний час). У “лотереї” точнішими були “грифони”, які й, хоч і неочікувано, стали чемпіонами.

Фіналісти турніру серед підприємств забрали собі всі індивідуальні нагороди. Владислав Рудий із “Золотого грифону” став кращим воротарем, а його партнер Павло Середюк - кращим гравцем. “Юрист” Владислав Гончар із 7 голами став кращим бомбардиром.

У головному матчу турніру серед аматорів зійшлися “Beerloga” та “Forex Club”. Останні минулого сезону посіли третє  місце і могли вперше у своїй історії стати чемпіонами ВСІМ Бізнес-ліги. А от “”Beerloga” мала шанс стати першою командою, яка двічі піднімала кубок переможців (раніше команда називалася “Бамбук”). І команда цим шансом сповна скористалася, здолавши “фінансистів” 5:3. Феєрили в складі тріумфаторів Андрій Муляр та Ян Морговський. Останній став кращим гравцем турніру.

Усі чемпіони ВСІМ Бізнес-ліги:

2010 Промінь

2011 ПриватБанк

2012 Бакалія

2013 Хмельниччина Авто

2014 Новатор

2015 Бамбук

2016 Воля

2017 Ротор

2018 Фахівець

2019 Аgora ("Укрпропласт" серед підприємств)

2020 Beerloga ("Золотий грифон" серед підприємств)

GC BARBERSHOP - чоловічі традиції в деталях
Мережа мобільних магазинів "МобіФренд" - твій мобільний друг
Стоматологія "Посмішка успіху" Паламарчука Станіслава

JOMA - фірмовий магазин спортивного одягу та взуття

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up