ВСІМ Бізнес-ліга: «Фахівець» і «Престиж-Авто» знову перемагають (ФОТО)

ВСІМ Бізнес-ліга: «Фахівець» і «Престиж-Авто» знову перемагають (ФОТО)
  • Розпочався другий тур ВСІМ Бізнес-ліги.
  • Лише дві команди мають максимальний показник у двох матчах.
  • Чемпіон знову програє.

Другий тур ВСІМ Бізнес-ліги 2017 розпочався. У чотирьох матчах глядачі побачили 22 голи. Найбільш результативним став поєдинок лідера групи «В» «Фахівця». Найбільш напруженим і сповненим боротьби був центральний матч туру. Діючий чемпіон («Воля») протистояв бронзовому призеру минулого сезону («Дантист»).

Нагадаємо, що у новому сезоні після гри представник команди називатиме кращого гравця в складі суперника. Також найбільш корисного футболіста матчу (MVP) називатимуть організатори. Слідкуйте за перебігом ВСІМ Бізнес-ліги разом із нами.

 

Відео дня

«Ротор» - «МобіФренд» - 4:0

Голи: Краксножан (8), Крутяков (10), Шлапак (28), Паляниця (40)

Попередження: Шлапак (27) : -

Розгромний рахунок на користь «Ротора» не зовсім відображає перебіг подій на полі. «МобіФренд» мав досить багато нагод, щоб спочатку повести в рахунку, а потім його хоча б розмочити. Рятував фаворита від проблем непробивний сьогодні Рудий. Його партнери діяли, як здалося, не в повну силу. Лише за рахунок свого досвіду довели гру до перемоги.

Найкращі гравці за версією суперника: Олександр Крутяков («Ротор»), Андрій Мазур (МобіФренд)

MVP – Іван Логвіненко («Ротор»)  

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Мали моменти, але не використали їх. Підвела реалізація. Інколи занадто рідко пробивали по воротах. Більш досвідчений суперник нас за це покарав, - каже гравець «МобіФренда» Дмитро Вакух.

 - Суперник хороший, старався сьогодні. Та ми більш досвідчені та зіграні, тому й перемогли, - каже капітан «Ротора» Олександр Крутяков.

«ЕкоАльт-Адрія» - «Фахівець» - 3:6

Голи: Лис (14), Трофанюк (21), Панасюк (36) – Олянчук С (6,29), Гавага (10, 22), Овчінніков (26), Хлопонін (34)

Попередження: Годованюк (12) : -

Обидві команди перемогли у першому турі й в очному протистоянні визначали лідер групи. Сильнішим у гольовій перестрілці виявився «Фахівець». На один точний удар від «ЕкоАльт-Адрії» команда відповідала двома.

Найкращі гравці за версією суперника: Ігор Коник («ЕкоАльт-Адрія»), Павло Гавага («Фахівець»)

MVP – Сергій Олянчук («Фахівець»)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Через кадрові проблеми не змогли краще зіграти проти сильного суперника. Декілька молодих гравців не прийшло і кількість замін в нас була не такою, як цього потрібно. Тому й програли, - каже капітан «ЕкоАльт-Адрії» Юрій Музика.

«Раково-Сіті» - «Престиж-Авто» - 0:4

Голи: Сабадаш К. (4, 14, 36), Шляховий О. (33)

Сьогоднішні суперники перемогли в перших матчах і між собою визначали лідера групи. Певну перевагу мало «Раково-Сіті». Та втілити її в результат не змогли жодним голом. Натомість «Престиж-Авто» більш відповідально віднеслось до своїх моментів і здобуло заслужену перемогу.

Найкращі гравці за версією суперника: Віталій Рубцов («Раково-Сіті»), Костянтин Сабадаш («Престиж-Авто»)

MVP – Костянтин Сабадаш («Престиж-Авто»)    

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Виглядали важко. А думали буде навпаки. Але нічого. Початок сезону і такі перепади – це нормально. Своє ще наздоженемо, - каже капітан «Раково-Сіті» Віталій Рубцов.

 - Чекали на гру і готувалися до сильного суперника. Вдалося зібрати усіх найкращих зі своєї команди сьогодні. Це й принесло результат, який ми маємо, - каже капітан «Престиж-Авто» Микола Сабадаш.

«Дантист» - «Воля» - 3:2

Голи: Розуман (4), Кукурудза (8), Терещенко (37) – Леонов (15), Токарчук (36)

Попередження: - : Штолько

Центральний матч туру виправдав свої очікування. Чемпіон і бронзовий призер минулого розіграшу подарували футбольну битву. Боротьба точилася на кожному клаптику поля й назвати переможця не можна було до останніх хвилин. Вирвати перемогу наприкінці матчу вдалося «Дантисту». «Воля» захист чемпіонського титулу розпочала із двох досить схожих поразок. Команда, програючи 0:2, відіграється, але пропускає наприкінці третій.

Найкращі гравці за версією суперника: Олег Данчук ("Дантист"), Максим Задерейко ("Воля")

MVP – Костянтин Терещенко ("Дантист")

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

- Зустрілися два сильні суперника - призери минулого турніру. Вийшов класний матч і радий, що нам вдалося перемогти, - каже капітан "Дантиста" Євгеній Кукурудза.

- Нам не таланить.Ось і все. Воротар суперника сьогодні не раз врятував свою команду, - каже капітан "Волі" Максим Задерейко.

Завантажити ВІДЕО повних матчів. 

Продовжиться тур матчами в неділю, 21 травня на майданчику «Десятка», що на Водопровідній.

  • 14:00 – БЗЛ-Поділля – Алея Взуття (D)
  • 14:50 – Rexsoft – Гранд (А)
  • 15:40 – Патрульна поліція – Лунтік (С)
  • 16:30 – ЕкоАльт – Інтерпродсервіс (А)

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                                                         Партнер

 

:

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up