ВСІМ Бізнес-ліга: «Ротор» і «БЗЛ Поділля» зустрінуться у чвертьфіналі (ФОТО)

ВСІМ Бізнес-ліга: «Ротор» і «БЗЛ Поділля» зустрінуться у чвертьфіналі (ФОТО)
  • Стартував плей-офф турніру з міні-футболу серед команд Хмельницького.
  • Визначилися перші три учасника чвертьфіналу.
  • Стала відома перша пара наступного етапу матчів на виліт.

ВСІМ Бізнес-ліга 2017 триває. В турнірі з міні-футболу серед команд Хмельницького розпочався найцікавіший етап. Команди, які програють в 1/8, припиняють боротьбу в сезоні. Першими учасниками 1/4 фіналу стали «Фахівець», «БЗЛ Поділля» і «Ротор». Фаворити досить важко обіграли своїх суперників. Лише «Фахівець» не затратив сил для здобуття путівки в наступний етап. «Гранд» не явився на матч і без бою пустив далі свого суперника.

Лунтік – БЗЛ Поділля – 3:4

Відео дня

Голи: Пушкар (14, 27) Ліщук (25) – Ісхаков (11, 12) Волошин (20), Терлецький (31)

Попередження: Радюк (17), Пушкар (30) – Малюта (32)

Перший тайм краще провели номінальні гості. «БЗЛ Поділля» створило чимало моментів біля воріт суперника й змогло забити тричі. «Лунтік» відповів лише точним ударом Олексія Пушкара.

Картина гри в другому таймі змінилася. «Лунтік» віднайшов свою гру і створював момент за моментом. Перевага втілилася у два забитих голи. Суперник почав відчутно нервувати й часто помилявся. Але покарати «БЗЛ Поділля» за таку гру «Лунтік» не зміг. М’яч вперто не йшов у ворота. Натомість свій момент «полосаті» реалізували. Хоч і гол Данила Терлецького вийшов курйозним. М’яч після рикошету влучив в його ногу і залетів у ворота – 4:3. Далі крокує «БЗЛ Поділля». «Лунтік», показавши свою кращу гру на турнірі, вилітає.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Іван Радюк (Лунтік), Ігор Ісхаков (БЗЛ Поділля)

MVP – Ігор Ісхаков (БЗЛ Поділля).

Два голи за дві хвилини у ворота Артура Пилипчука дали перевагу команді Ігоря Ісхакова. Другий номер чи не єдиний з «БЗЛ Поділля», хто провів рівний матч і практично не допускався помилок.

Більше ФОТО.

Rexsoft – Ротор - 2:3

Голи: Косевич (32), Савчук (39) – Паляниця (12, 17) Логвіненко (30)

Вилучення: - : Гайдашевський (38)

Події в останньому матчі дня розвивалися за схожим сценарієм, як і в попередньому. Фаворит пари після першого тайму вигравав у два м’ячі завдяки голам Антона Паляниці. «Rexsoft» грав у своєму прагматичному стилі й намагався розіграти до вірного. Атаки команди рідко доходили до ударів. Та й з ними справлявся надійний сьогодні Богдан Данилюк.

Після перерви команди заграли у більш відкритий футбол. Отримавши простір в атаці, «Ротор» збільшив перевагу до трьох м’ячів. Іван Логвіненко класно пробив з дальньої дистанції і змусив капітулювати Юрія Януша.

Миритися з таким результатом «Rexsoft» не захотів й почав більше атакувати. Відігравши один гол, команда мала ще час, щоб принаймні зрівняти рахунок. За дві хвилини до фінального свистка Віктор Савчук забив. Тоді «Ротор» грав у меншості через вилучення. Костянтин Гайдашевський рукою навмисне перервав пас на Віктора Савчук, який мав виходити на побачення з голкіпером – 3:2. Далі крокує «Ротор», який зустрінеться в ½ із «БЗЛ Поділлям».

Кращі гравці матчу на думку суперника: Юрій Януш (Rexsoft), Богдан Данилюк (Ротор)

MVP – Антон Паляниця (Ротор)

Найвищий гравець «Ротора» мав забивати значно більше, ніж два голи. В одному з моментів м’яч якимось дивом не влетів у сітку. Антон Паляниця пробивав практично з лінії і влучив у стійку. Незважаючи на таке марнотратство, гравець провів матч на хорошому рівні й допоміг «Ротору» пройти далі.

Гранд - Фахівець - 0:5 (технічна перемога)

"Гранд" не зміг зібрати склад на гру і вирішив не виходити на поле. Очікувана багатьма гра сильних команд не відбулася. "Гранд" залишився єдиною командою в турнірі, яка не забила жодного голу.

Завтра, 4 червня, 1/8 фіналу продовжиться п’ятьма матчами. Приходьте і вболівайте. Розпочинаємо о 13:00.

  • 13:00 – Патрульна поліція - Дантист
  • 14:00 – Престиж-Авто – Алея взуття
  • 14:50 – ЕкоАльт – ЕкоАльт-Адрія
  • 15:40 – Інтерпродсервіс – МобіФренд
  • 16:30 – Раково-Сіті – Воля

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                                                         Партнер

:

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up