Аварія на залізниці: три потяги курсують із запізненням

Аварія на залізниці: три потяги курсують із запізненням

На дільниці “Знам’янка-Пантаївка” трапилась ДТП. Затримуються 10 потягів. Три з них курсують через Хмельниччину. 

На залізничному полотні в Кіровоградській області трапилась дорожньо-транспортна пригода. Через це частина рейсів курсуватиме із затримкою Про це повідомляють в “Укрзалізниці”.

Відомо, що аварія трапилась на дільниці “Знам'янка-Пантаївка”. В перевізника повідомляють, що через це затримуються 6 потягів. Однак, на сайті розкладу затримок рейсів “Укрзалізниці” зазначено, що із запізненням йдуть не 6, а 10 потягів (в дужках зазначено час затримки): 

Відео дня

Три з них курсують через Хмельниччину та роблять зупинки в обласному центрі:

Час затримки складає від півтори до майже 6 годин. В “Укрзалізниці” повідомляють, що рух поїздів на дільниці вже відновлено, тож час затримки може змінюватися. Моніторити запізнення очікуваного рейсу можна за посиланням

Нагадаємо, через Хмельниччину запустили двоповерхову швидкісну електричку до столиці. Відтепер з Шепетівки у Київ можна буде доїхати за 3 години 20 хвилин, а до Рівного лише за годину. Який маршрут, вартість проїзду та якими зручностями обладнаний потяг читайте за посиланням. 

Крім того, нещодавно “Укрзалізниця” запустила власний мобільний застосунок для продажу квитків та інформування пасажирів. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Також в Укрзалізниці запустили оплату квитків через Apple Pay. Після оплати квиток можна додати в гаманець Apple Passkit. А в Apple Messages доступний онлайн-чат зі службою підтримки. Детальніше про це читайте за посиланням

Укрзалізниця відновила курсування поїзда №55/56 сполученням Київ — Ясіня. Маршрут потяга пролягатиме через Хмельниччину. Він буде робити одну зупинку в обласному центрі. Детальніше про графік потяга та маршрут читайте в матеріалі Укрзалізниця відновлює рух потяга до Карпат

Нагадаємо, Укрзалізниця продовжила маршрут поїзда № 25/26 Одеса — Яремче до Ворохти. З Одеси поїзд вирушить за новим маршрутом 29 липня, а з Ворохти — 30 липня. Потяг зупиняється в Деражні, Хмельницькому, Волочиську.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up