Автомобіль догори дном. П'яний водій влаштував ДТП на Хмельниччині (ФОТО)

Автомобіль догори дном. П'яний водій влаштував ДТП на Хмельниччині (ФОТО)
  • Вміст алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму в 11 разів.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 9 травня на дорозі у селі Мукша Китайгородська на Кам'янеччині. На місці працювали рятувальники. Як раніше повідомили у ДСНС, «ВАЗ 2110» виїхав на узбіччя та перевернувся. На щастя, пасажирка та водій не постраждали.  

Згодом у поліції повідомили деталі автопригоди. Виявляється, 50-річний водій автомобіля допустив наїзд на огороджувальний стовпчик, внаслідок чого його авто перекинулося на дах. В автомобілі перебувала пасажирка, разом з якою водій виліз з автівки через бокові вікна.  

  • "Огляд на стан алкогольного сп'яніння водія на місці події показав, що вміст алкоголю в його крові перевищує допустиму норму в 11 разів", - зазначили в Кам'янець-Подільському районному управлінні поліції.

На водія склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), а також протокол за статтею 139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення, яке призвело до пошкодження транспортного засобу). Рішення про покарання водія прийме суд. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up