Бандери і Кам'янецьку перекриють на три дні. Як курсуватимуть тролейбуси

Бандери і Кам'янецьку перекриють на три дні. Як курсуватимуть тролейбуси
  • За більш ніж 5 мільйонів у Хмельницькому планують відремонтувати ділянки вулиць Бандери та Кам'янецької.
  • Аби не заважати руху транспорту на центральних вулицях класти асфальт будуть з 18:00 і до ранку. 
  • Як організують рух транспорту по центральних вулицях міста?

Днями почали ремонтувати одні з центральних вулиць Хмельницького. Суцільним методом збираються покласти асфальт на Бандери і Кам'янецькій. Ремонт Бандери та Кам'янецької виконує ШБУ-56. В управлінні ЖКГ кажуть, підготовчі роботи розпочали близько двох тижніх тому. Тоді вирівняли борти, а також зробили пониження тротуарів на пішохідних переходах для маломобільних груп населення. Зараз вже взялися за проїздну частину. 

Коли перекриватимуть вулиці

Новенький асфальт кластимуть з 18 по 20 серпня. Протягом трьох днів рух вулицями буде ускладнений. Крім того, з вечора і до ранку вони будуть перекриті. Отож, коли ж закриютть проїзд Кам'янецькою та Бандери:

  • з 18:00 18 серпня до 07:00 19 серпня - вул. Кам'янецьку - Бандери, від вул. Подільської до виїзду з ТРЦ "Оазис", в напрямку руху до вул. Зарічанської,
  • з 19:00 19 серпня до 06:00 20 серпня - вул. Кам'янецьку - Бандери, від виїзду з ТРЦ "Оазис" до вул. Подільської, в напрямку руху до вул. Подільської,
  • з 19:00 20 серпня до 06:00 21 серпня - вул. Кам'янецьку - Бандери, від вул. Староміської до виїзду з ТРЦ "Оазис", в напрямку руху до вул. Подільської.

Як їздитимуть тролейбуси

На час ремонтів Кам'янецькою та Бандери не будуть їздити тролейбуси. На сайті Хмельницької міськради опублікували інформацію про зміни в русі. 

Відео дня

Маршрут №№11, 11а, 12, в напрямку мікрорайну Озерна, через вул. Кам'янецьку, вул. Героїв Майдану, вул. Проскурівську, Старокостянтинівське шосе, проспект Миру, далі за маршрутом; в зворотньому напрямку через проспект Миру, Старокостянтинівське шосе, вул. Шевченка, вул. Подільську, далі за маршрутом.

Маршрут №№8а, 16 - через вул. Подільську, вул. Шевченка до автовокзалу №2, та аналогічно в зворотньому напрямку.

Маршрут №9 через вул. Зарічанську курсувати не буде.

Рух на маршрутах №№5, 1, 57 — скасовано.

Маршрут №17, в напрямку мікрорайну АС-1, через вулиці Кам'янецьку, Героїв Майдану, Проскурівську, Старокостянтинівське шосе, далі за маршрутом, в зворотньому напрямку через Старокостянтинівське шосе, вул. Шевченка, вул. Подільську, далі за маршрутом.

Маршрут №15 курсуватиме за маршрутом №15а.

Маршрут №56 - вулицями Подільською, Шевченка до автовокзалу №2, Старокостянтинівське шосе, далі за маршрутом; в зворотньому напрямку через Старокостянтинівське шосе, вул. Шевченка, вул. Подільську, далі за маршрутом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • IGOR

    "Маршрут №9 через вул. Зарічанську курсувати не буде" -  4-ка возвращается)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up