Біля Давидковецького перехрестя «Audi» насмерть збила чоловіка

Біля Давидковецького перехрестя «Audi» насмерть збила чоловіка
  • ДТП сталася напередодні, 17 січня.

  • Правоохоронці повідомляють, що чоловік переходив дорогу в невстановленому місці.

Аварія зі смертельним результатом сталася вчора, 17 січня, близько 18:40. Автомобіль «Audi A6» їхав трасою «Стрий — Знам’янка» зі сторони Хмельницького у напрямку Вінниці. Біля повороту в село Давидківці машина наїхала на 60-річного чоловіка. Від отриманих травм він загинув на місці. Про це сьогодні, 18 січня, повідомляє сектор комунікації ГУНП у Хмельницькій області. Зазначається, що чоловік переходив дорогу в невстановленому місці.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження»).

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (49)
  • Людмила Колодрибская

    Багато хто з вас пише,що пішоход не прав,а водії які їдуть більше км/год,ніж положено,то це що норм,я з чоловіком сама їзджу через те перехрестя,і бачила як там літають,бо їздою це не назвеш!
  • Олександр Корніюк

    Поки не влаштують кругову розв'язку на тому перехресті, нічого там не зміниться.
  • Андрей Шевченко

    швидкість на давидковeцькому 50км повина бути
  • Андрій Сердюк

    Багато цікавих моментів, а ніхто не задумувався що то чийсь батько, дідусь та взагалі порядна і доброзичлива людина яка за свій вік зробила дуже багато позитивно та хорошого не тільки сім'ї а і суспільству, що за ставленням людина загинула, ви пишете про машини, сраки, подумайте а у вас не має найближчих та найдорожчих родичів з якими не дай бог може таке трапитись,  а хтось буде розповідати вам про с...ки, люди ви про що
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up