Біля “Ощадбанку” встановили нову зупинку

Біля “Ощадбанку” встановили нову зупинку
  • Неподалік підземки з’явилося місце для очікування громадського транспорту.

  • Зупинку поставив забудовник, який зводить житловий комплекс на Подільській.

Ще у травні 2016-ого біля “Ощадбанку” облаштували “кишеню” для заїзду громадського транспорту. Витратили на неї 400 тисяч гривень. За ці кошти також встелили плиткою тротуар біля зупинки і встановили огорожу. А от місця для очікування маршруток не передбачили. Заховатися від дощу чи палючого сонця хмельничанам не було де.

Зупинку все ж вирішили поставити. Але не за бюджетні кошти, а приватні. Визвався облаштувати місце для очікування транспорту забудовник “Платинумбуд”. Він є підрядником у зведенні житлового комплексу на п’ять 10-поверхових секцій неподалік “Ощадбанку” - на Подільській 10/1. Дозвіл на встановлення зупинки забудовник отримав згідно з рішенням виконкому Хмельницької міськради ще 14 вересня минулого року.

Нагадаємо, що “Платинумбуд” також має дозвіл на розміщення МАФу біля підземки для продажу нерухомості. Тимчасову споруду уже встановлювали в грудні 2017-ого. Та забрали наступного дня після скарг хмельничан.

Відео дня
blockquote>

Сьогодні, 13 квітня, каркас для майбутньої зупинки уже встановили. Він металевий і пофарбований у чорний колір. Тут є дерев’яна лакована лавочка. Захисного скла поки не встановили. За своїм проектом зупинка нагадує ту, яка є біля залізничного вокзалу (напрямок руху із центру міста).

За словами заступника міського голови Хмельницького Андрія Бондаренка, зупинка повністю має бути готова до кінця поточного тижня. У майбутньому її можуть перетворити у “розумну зупинку”. В перспективі, як каже чиновник, тут розмістять табло, яке показуватиме час прибуття громадського транспорту. Слідкуйте за новинами Хмельницького і не тільки на vsim.ua.

Читайте також: “Розумні зупинки” у Хмельницькому: де і коли встановлять та які функції матимуть

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Дмитро

    А от сховатися від палючого сонця якраз і не можна - скляний дах.
  • Икута Юдай

    А між ощадбанком і п'ятим колесом коли чекати?
  • Микола Бажан

    ..скажемо так  : " довгоочікувана" прикмета під назвою "зупинка"   не самого останнього в рейтингу UA ,  обласного центру UA   ,  в самому центрі обласного центру ! :)  .  Бо в той "карман" за проектних 400 000 грн зупинка чомусь "не помістилась", не зважаючи на   престижний і мабуть "страждаючий "  від безгрошів*я  ""Ощад" ,  що знаходиться поруч.,  не зважаючи на  не менш престижний комплекс через дорогу -  "Плаза", що теж "страждає" від "маски-шоу" ..? :( До речі,  коли знімали бруківку  ( під  реконструкцію "карману"  ) йшла мова,  що  за територію відповідав "Ощад" , котрий зі щедрої подачі   дозволив зняти ту власноруч постелену бруківку. От тільки зупинці не повезло , бо видно ні  співробітники "Ощад" , ні  тим паче "Плази" не мокнули  та  не мерзли під пронизливим осіннім і зимовим вітром  на тій зупинці,  а прямо пулею залітали  до своїх офісів із авто ( можливо навіть власних.. ) . А коли так, то для чого має боліти голова  за ненадані послуги під брендом "сховайтесь від вітру" ..?
  • Евгения Калика

    Та все-таки  щось робиться у нашому місті

    Любовь Винярская reply Евгения Калика

    Ключевое слово "щось".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up