Було-стало: дорожники показали як відремонтували трасу через Хмельниччину (ФОТО)

Було-стало: дорожники показали як відремонтували трасу через Хмельниччину (ФОТО)
Тут і далі фото САД у Хмельницькій області
  • На цей ремонт укравтодорівці витратили 4 роки. 

  • Протяжність становила 41 кілометр. 

  • Дізнавайтесь як виглядала траса до ремонту та після. 

Влітку на Хмельниччині завершили капітальний ремонт частини дороги М-30, який тривав чотири роки. Йдеться про ділянку від Голоскова Меджибізької тергромади до межі з Вінницькою областю у Летичівській тергромаді. Вона має протяжність майже 41 кілометр. Так довго ремонт тривав не через складність ремонту, а через проблеми з підрядником. Детальніше про це читайте у матеріалі На Хмельниччині закінчили ремонт дороги, який тривав понад 4 роки (ФОТО)

В Службі автомобільних доріг кажуть, цю ділянку поліпшували у межах спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекті. Нагадаємо, почали ремонт на цій ділянці ще навесні 2018 року. Та з самого початку темпи виконання робіт були дуже низькими.

Відео дня

З початком російського вторгнення всі ремонти припинили. Але недоремонтована ділянка на Хмельниччині стала одним з головних евакуаційних шляхів для українців у західному напрямку. Поблизу Летичева утворювалися багатогодинні затори. Коли тимчасові рішення себе вичерпали, в Укравтодорі вирішили «розморозити» капремонт, щоб збільшити загальну пропускну здатність траси М-30.

Довідка:
Дорога М-30 Стрий – Ізварине стала частиною одного з головних евакуаційних коридорів країни до кордону з Польщею, Словаччиною та Румунією. 

Ремонт траси, завдовжки майже 41 кілометр, закінчили цього року, під час повномасштабної війни. Частину ділянки реконструювали під параметри 1-ої категорії, що передбачає 4 смуги руху. Решту капітально відремонтували з влаштуванням третьої смуги руху. 

Додамо, що на ремонт ділянки витратили 54,62 мільйона доларів. Укравтодорівці показали світлини того, як було до капремонту та стало після нього:

— Роки дискомфорту водіїв та сповільненого трафіку позаду, — додають в Службі автомобільних доріг. 

А ви вже їздили відремонтованою ділянкою? Діліться враженнями про роботу дорожників у коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Грицаюк

    Тут все класно а з'їжаючи на прилеглі дороги .які примикаючі автотрасі.так там починається в прямому змісті - "прірва"..

    Летичівська громада -автодорога Голосків - Меджибіж- Ярославка- Редвинці - забутий край всіма дорожніми службами в усі часи!!!!
  • ЧитачЧитачів

    Будуть мати "шумахери" де автотрощі робити.

keyboard_arrow_up