На Хмельниччині відремонтували лісові дороги. Витратили 11 мільйонів

На Хмельниччині відремонтували лісові дороги. Витратили 11 мільйонів
Фото ілюстративне
  • Ремонт проводили лісівники. 

  • Вони поновили майже 200 кілометрів існуючих доріг та ще 5 проклали нових. 

Цьогоріч на Хмельниччині взялися за облаштування та відновлення магістральних доріг, міських тротуарів і пішохідних доріжок. Детально скільки витратили та де провели роботи ми писали раніше. Прочитати про це можна у матеріалах за посиланням

Крім того, цього року відремонтували понад 190 кілометрів лісових доріг. Ремонт цих ділянок проводили лісівники області. Витратили на це 11 мільйонів гривень, повідомляють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства

Лісівники додають, що за рахунок власних коштів підприємств збудували 5 кілометрів нових автомобільних доріг з твердим покриттям.

Відео дня

Для чого потрібні лісові дороги

Для виконання виробничих завдань лісівників та підвищення продуктивності техніки і роботи лісгоспу потрібне автосполучення. Також лісові дороги мають важливе соціальне значення:

— Відсутність раціональної мережі лісових доріг гальмує впровадження нової сучасної техніки, приводить до зниження якості лісогосподарських робіт та лісозаготівельного виробництва, — додають лісівники. 

Нагадаємо, на Хмельниччині завершили капітальний ремонт частини дороги М-30, який тривав чотири роки. Йдеться про ділянку від Голоскова Меджибізької ОТГ до межі з Вінницькою областю у Летичівській ОТГ. Вона має протяжність майже 41 кілометр. Детально про ремонт та скільки на нього витратили читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up