Чи задоволенні хмельничани роботою громадського транспорту (ОПИТУВАННЯ)

Чи задоволенні хмельничани роботою громадського транспорту (ОПИТУВАННЯ)
  • Графіки руху, ввічливість водіїв, комфорт…
  • Чи влаштовує усе це хмельничан в роботі громадського транспорту?
  • Читайте думки людей і голосуйте.

Громадський транспорт, як і увесь світ, був на своєрідній паузі через поширення коронавірусу. Автобуси і тролейбуси у Хмельницькому поступово повертаються до звичного режим. Та чи влаштовує якість роботи громадського транспорту мешканців міста?

Хмельничанка Яна розповіла, що не задоволена громадським транспортом. Каже, що деякі маршрутки рідко ходять й доводиться довго чекати. Вважає, було б краще, якби побільшало великогабаритних автобусів задля комфорту. Також дівчина вважає, що водії не завжди поводять себе ввічливо.

Читайте також: “Вийшов з маршрутки”: у Хмельницькому звільнили водія за некоректне ставлення до пасажира

Відео дня

На думку хмельничанина Олега, варто запустити більше тролейбусів на автономному ходу й забезпечити в транспорті комфорт. Каже, що не буде зайвою і ввічливість самих водіїв. Також хлопець пропонує зробити проїзні у всіх видах транспорту. Загалом якість громадського транспорту його задовольняє.

Читайте також: Незвичайний пасажир тролейбуса на Кам'янецькій. Він їхав не в салоні (ВІДЕО)

Хоч хмельничанка Валерія не часто користується громадським транспортом, його якість оцінює, як задовільний. Хотіла б, щоб у транспорті краще покращити кондиціонери. Також вважає, що потрібно забезпечити більше місця в салонах. Не зовсім задоволена хмельничанка й тим, як водії ставляться до пасажирів й, особливо, до пенсіонерів.

Андрій не так часто їздить у громадському транспорті, але загалом йому все подобається. Головне, каже він, щоб водії дотримувались графіку та були більш привітливими. Хотів би, щоб не підвищували ціну за проїзд і не набирали “биток” пасажирів.

Олена транспортом не задоволена. “Мало місця, транспорт переповнюють до неймовірної кількості людей”, - каже вона. Також обурена нахабними водіями. Каже, що потрібно збільшити кількість маршрутів й одиниць громадського транспорту взагалі. Вважає, що це посприяє більш комфортному проїзду.

Влад роботою громадського транспорту задоволений, але хотів би збільшити кількість пільгових місць та періодичність руху транспорту.

Читайте також: У Хмельницькому хочуть збільшить кількість пільгових місць в автобусах

Хмельничанка Ілона розповіла, що громадським транспортом майже не користується, ходить пішки бо це корисно для здоров’я. Та все ж гадає, що є необхідність у додаткових рейсах ввечері й зранку, коли пасажиропотік більший.

Богдан розповів, що транспортом не задоволений: мало місця та погана періодичність його руху. Пропонує замінити деякі маршрутки великими автобусами та тролейбусами. Мовляв, так буде комфортніше.

Читайте також: "Пустити тролейбус у мікрорайон Ружична". У міськраді розглянуть петицію хмельничанки

Опитування

Чи задоволені ви роботою громадського транспорту в Хмельницькому?

Підготувала Олеся Липчак.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (58)
  • Inna Inna

    Люди які ви всі жорстокі, коли під час карантину відмінили маршрутки то плакалися коли вже запустять маршрутки бо до роботи або до лікаря не має на чому доїхати, а зараз вже паскудите маршрутчиків,карантин нічого не навчив, будьте вічливі поважайте один одного і поважайте кожну працю людей, от тоді і в маршрутках і в тролейбусах будуть відноситися вічливо до вас. Я нікого не прикриваю але є прислів'я "відноситись потрібно до людей так як ти хочеш щоб відносилися до тебе. В мене на роботі якщо клієнт вічливо говорить то і я вічливо відношуся до клієнта, але якщо починає хамити то і відносно я можу нахамити.Тож поважайте один одного, кожна праця по своєму важка.
  • Денич

    НІ - возять в непридатному для цього транспорті типу маршрутки. Хоча якби люди були свідомі і не сідали б в них, то давно їздили б на нормальних автобусах. А так кормимо жлобів і жалуємся))
  • Виталий Рудик

    А смысл этого опроса?что-то изменится?
  • Sergiy Datsiuk

    Як би трохи помити, та додаткові сидіння поставити - взагалі було б чудово.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up