Дізналися, як почувається 2-річна Єва з Хмельниччини, яка постраждала в смертельній ДТП

Дізналися, як почувається 2-річна Єва з Хмельниччини, яка постраждала в смертельній ДТП
  • Того дня подружжя зі Славути поверталося додому. 
  • Свою 2-річну онуку Єву взяли із собою, погостювати.
  • Дорогою сталася аварія. Бабуся й дідусь дівчинки померли на місці.
  • Дитину з важкими травмами доставили в лікарню.
  • Дізналися, в якому вона стані зараз. 

Наталя і Володимир Моспан зі своєю онукою того дня поверталися зі Львова додому, в Славуту.  Було це в понеділок, 12 липня. Вони проїхали більшу частину дороги та не доїхали додому близько 80 кілометрів. Неподалік Рівного потрапили у ДТП. 

52-річні Володимир і Наталія загинули на місці. Дивом залишилася живою маленька Єва. Дівчинку госпіталізували  у реанімаційне відділення лікарні Рівного. Дитина знаходилася у критичному стані. У неї відмовили легені й вона була під апаратом штучного дихання. Близькі оголосили в соцмережах збір коштів на лікування дівчинки. Яка сума буде потрібна, вони не знали. Медики казали їм одне - дитина у важкому стані. Деталі моторошної аварії читайте в матеріалі Смертельна ДТП: бабуся та дідусь загинули одразу, 2-річна Єва у критичному стані.

Єву вже перевели з реанімації

Похресниця загиблої пари зі Славути, Юлія, розповіла vsim.ua про нинішній стан 2-річної Єви. Юлія каже - на дитину попереду чекає важка операція. Тож наразі організм дівчинки має максимально відновитися. Родичка загиблих додає, що із Євою в Рівному зараз перебувають її батьки. Загалом стан дитини покращився. Тому нині всі рідні та близькі чекають на операцію й згодом на повноцінне одужання Єви. 

Відео дня
Фото зі сторінки в Instagram мами дівчинки

На лікування Єви збирали гроші аферисти

За словами родички, збір коштів вже зупинили. Причина -  лікарі досі не називають приблизної суми, що може знадобитися на реабілітацію дитини. Тож сім’я сподівається, що коштів на все вистачить. 

Юлія розповідає, що в той самий день, коли вони оголосили про припинення збору грошей, виявили в соцмережах неприємний сюрприз. А саме - наткнулися на аферистів. Каже: ті використовували фото Єви, а реквізити й ім’я отримувача змінили. Наразі фейковий допис видалили з соцмереж. Сама сім’я сподівається, що він не встиг широко розповсюдитися в Facebook та Instagram. 

Нагадаємо, це не перша ситуація, коли шахраї використовують фото хворих дітей і просять допомогти матеріально. Раніше ми розповідали вам схожу історію про маленького Сашка з Хмельницького. Світлини дитини теж потрапили до тенет нечесних людей. До слова, щороку таких шахрайств на Хмельниччині фіксують не одну сотню. Тож фахівці радять ретельно перевіряти усю інформацію, на яку доводиться натрапляти в соцмережах. 

Триває розслідування

Другий учасник ДТП - 21-річний житель Рівного. Він кермував «Renault Trafic». Поліція Рівненської області повідомляє, що  він на звуженій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos». 

Похресниця загиблого подружжя раніше розповідала, що інший водій був нетверезим. Слідчі відібрали у нього зразки крові, аби встановити, чи відповідає цей факт дійсності. За даним фактом розпочали досудове розслідування, що досі триває. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Оксана Рудяк-Андрушкова

    ++++++++++++
  • Галина Дейнеко

    ++++++++++++
  • Надя Антошина

    ++++++++++
  • Майя Ващенко

    ++++++++++++++

keyboard_arrow_up