Дороги і транспорт Хмельницького: електронні табло, ДТП та безкоштовний проїзд

Дороги і транспорт Хмельницького: електронні табло, ДТП та безкоштовний проїзд
Аварія на вулиці Бандери 17 грудня. Фото прес-служби УПП у Хмельницькій області
  • У місті продовжують упорядковувати зупинки.

  • За минулий тиждень сталося 34 аварії.

  • Стільки ж спіймали нетверезих водіїв.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати ситуацію на дорогах Хмельницького. Від 16 до 22 грудня у місті сталося 34 аварії. Це на 5 менше, ніж тижнем раніше. У ДТП отримала легкі травми одна людина. Крім того, поліцейські спіймали 34 п’яних водія. Найчастіше їх ловили на проспекті Миру. Таку інформацію надали в управлінні патрульної поліції у Хмельницькій області. Тернопільській перенесли зупинку «Завод „Катіон“». Біля «Либідь Плази» та «Ощадбанку» почали встановлювати електронні табло з графіком прибуття транспорту. Біля ТРЦ «Woodmall» запланували встановлення нової зупинки

Біля «Woodmall» хочуть встановити нову зупинку

На вулиці Трудовій може з’явитися нова зупинка. Павільйон для очікування громадського транспорту хочуть встановити біля ТРЦ «Woodmall» (рух у напрямку залізничного вокзалу). Встановлювати зупинку буде ТОВ «Редітум Груп». Все це передбачає проект рішення виконавчого комітету міськради. Павільйон матиме площу 20 квадратних метрів. Встановлюватиме зупинку підприємство не просто так. Воно зможе розміщувати рекламу на двох сіті-лайтах. Управлінню ЖКГ доручили встановити відповідні дорожні знаки. За словами начальника управління транспорту міськради Сергія Шепурєва, зараз на цьому місці немає жодних павільйонів. Нова зупинка матиме такий же вигляд, як і павільйони біля «Ощадбанку» та поліклініки №1.

Так має виглядати зупинка біля ТРЦ «Woodmall»

Біля костелу не розминулися легковики

На перехресті Пілотської та Трудової зіткнулися два авто — «Volkswagen Golf» та «Opel Combo». Це сталося 16 грудня близько 19:00. В результаті аварії постраждав 28-річний водій «Opel». Він звернувся за допомогою до медиків.

Відео дня

П’яний водій «Mitsubishi» в’їхав у «BMW»

21-річний водій на «Mitsubishi Colt» спричинив ДТП на вулиці Степана Бандери. Аварія сталася 17 грудня о 23:45. «Mitsubishi» зіткнувся з автомобілем «BMW». В результаті обидві машини отримали пошкодження, а постраждалих цій ДТП не було. Згідно з повідомленням правоохоронців, водій «Mitsubishi» був п’яний. У його крові виявили 1,49 проміле алкоголю. Це у вісім разів більше за норму. Через це водій не стежив за дорогою та не обрав безпечної дистанції і швидкості руху. На винуватця ДТП патрульні склали два протоколи:

Хмельничанин відповіли, де найбільше не вистачає транспорту

Серед читачів сайту vsim.ua ми провели опитування щодо маршрутів громадського транспорту. Запитували, у яких мікрорайонах та на яких вулицях їх не вистачає. Варіанти відповідей обрали за даними коментарів під попередніми новинами. Як виявилося найбільше транспорту бракує у Дубовому, Раковому та Лезневому. Серед вулиць найбільший дефіцит транспорту є на Зарічанській, Купріна та Трудовій. Повні результати голосування та опитування переглядайте за посиланням.

Колаж та фото vsim.ua

У центрі почали встановлювати електронні табло

Біля «Либідь Плази» та «Ощадбанку» почали встановлювати електронні табло для відображення часу прибуття громадського транспорту. Раніше для екранів встановили окремі опори. Займається встановленням ТОВ «Дозор Україна».

На «Катіоні» перенесли зупинку

Зупинку «Завод „Катіон“» на Тернопільській перенесли ближче до «Новатора». На новому місці вже обладнали заїзну кишеню та встановили дорожні знаки. Наступного року облаштування зупинки мають продовжити. Раніше зупинка була розташована біля магазину «Галина плюс». До нього постійно під’їжджали машини, тому з міркувань безпеки місце посадки та висадки пасажирів вирішили перенести.

Оприлюднили графіки 3 та 20 автобусів

На сайті «Електротрансу» з’явилися детальні графіки курсування автобусних маршрутів №3 «Озерна — Філармонія» та №20 «Катіон — Лезневе». Їх ви можете переглянути у нашому матеріалі. Нагадаємо, що маршрут №3 запустили 10 грудня.

Хмельничанин пропонує скасувати плату за проїзд для учнів та студентів

Хмельничанин Богдан Мединський запропонував безкоштовно возити у громадському транспорті учнів та студентів. Його ідея стосується тролейбусів, автобусів та маршруток. На електронному порталі чоловік розмістив петицію. У ній Богдан пропонує також скасувати для учнів і студентів пільгові проїзні. Станом на сьогодні, 23 грудня. Звернення підтримали 93 хмельничанина. Серед читачів vsim.ua ставлення до пропозиції таке (проголосували 657 людей):

Решта опитаних не змогли відповісти або мають іншу думку.

Від початку року патрульні зафіксували понад 1800 аварій

Патрульна поліція Хмельницької області обслуговує місто Хмельницький, а також траси М-12 та Н-03. Від початку року на цій території сталося 1832 аварії. Серед цієї кількості 300 були з травмованими. Повідомили також, що з початку року загинули 30 людей, а 401 отримали травми різного ступеня тяжкості. Найчастішими причинами аварій були:

Статистика ДТП з 16 по 22 грудня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up