Дорожники ремонтують залізничний міст на виїзді з Хмельницького

Дорожники ремонтують залізничний міст на виїзді з Хмельницького
Тут і далі фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області
  • Мосту неподалік села Шаровечка уже 40 років. 

  • Дорожники ремонтують укоси мосту, кладуть асфальт на проїзній частині та відремонтують бар’єри і тротуар. 

Цьогоріч під час весняно-осіннього сезону в Хмельницькій області активно взялися за ремонти доріг та мостів. Ще в травні оновили асфальт на “новому мосту” по вулиці Грушевського в Хмельницькому та замінили покриття на обох перехрестях біля мосту. Також у планах було відремонтувати міст по Кам’янецькій. Але поки цього не зробили. 

А ще кілька мостів підлатали в області. Декотрим було близько 50-70 років і вони не ремонтувалися раніше. Тепер же взялися за залізничну переправу на виїзді з Хмельницького. Ремонтно-відновлювальні роботи через залізницю проводяться на ділянці автодороги М-30 Стрий - Ізварине. Ділянка знаходиться неподалік села Шаровечка:

Відео дня

Про ремонт шляхопроводу повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області. Він проводиться в рамках експлуатаційного утримання. Наразі дорожники бетонують укоси. 

— За майже 40 років безперервної експлуатації стан штучної споруди суттєво погіршився, а тому задля підтримання безпеки дорожнього руху на вказаній ділянці, Службою ініційовано невідкладні ремонтні роботи, — йдеться в повідомленні. 

Ремонтні бригади вже облаштували конструкцію опалубки та підготували основу під бетонування конусів переправи. Наразі ремонтують укоси.

Що далі за планом?

Дорожники додають, що за результатами інженерно-технічного обстеження цей шляхопровід віднесено до обмежено працездатного стану. Але сам міст, який знаходиться на ділянці траси М-30 Стрий - Умань - Дніпро - Ізварине, є частиною міжнародного транспортного коридору Е50. Ним відбувається постачання гуманітарних вантажів та вантажів для забезпечення обороноздатності держави.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up