На дорогах Хмельниччини знову “латають” ями. Де саме?

На дорогах Хмельниччини знову “латають” ями. Де саме?
Тут і далі фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області
  • Роботи ведуть на шляхах в усіх трьох районах. 

  • Дороги на час робіт не перекривають. 

Цьогоріч під час весняно-осіннього сезону в Хмельницькій області активно взялися за ремонти доріг та мостів. Ще в травні оновили асфальт на “новому мосту” по вулиці Грушевського в Хмельницькому та замінили покриття на обох перехрестях біля мосту. Також у планах було відремонтувати міст по Кам’янецькій. Але поки цього не зробили. 

Також в обласному центрі відремонтували покриття на перехрестях та окремих ділянках вулиць. А ще кілька мостів в області. Декотрим було близько 50-70 років і вони не ремонтувалися раніше. 

Нещодавно полатали ями на трасі Звягель - Полонне - Старокостянтинів у Старокостянтинівській громаді. А тепер приступили до ремонтів на семи маршрутах, які пролягають у трьох районах. Про це повідомляють в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області. 

Відео дня

Від минулого тижня бригади підрядників ремонтують ділянки доріг, які не відновлювались капітально впродовж останніх років. На них “латають” ями. 

Працюють на таких маршрутах:

— До нашої Перемоги повноцінне відновлення доріг регіону призупинене, адже пріоритетом держави наразі є підтримання та зміцнення оборонного потенціалу. Відтак, навіть в умовах обмеженого фінансування, працюємо над покращенням безпеки дорожнього руху в межах експлуатаційного утримання, — додають у Службі. 

При цьому дорожники зауважують, що економія жодним чином не впливає на якість виконуваних робіт. Вони додають, що лабораторія Служби відновлення систематично контролює якість асфальту, який використовується для аварійних робіт.

Ремонтні роботи тривають під рухом транспортного потоку, тож водіїв закликають бути уважними та обережними в локаціях їх проведення та дотримуватись правил дорожнього руху.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Сергей Белицкий

    🤔Обіцяють дуже складну зиму з перебоями світла, води та опалення.  Ну так щоб пережити важку зиму треба шляхи ремонтувати😎

    Виктория Модница reply Сергей Белицкий

    Юлия Манзяк 1.5 роки тому провели капремонт дороги. 1.5 міс тому намалювали розмітку. 2 тижні тому зняли покриття і по новій поклали. Зняти покриття з рівної без вибоїн дороги😉Нічого не дивує? А ще иожна постелити прекрасну допогу, а через 2 тижні згадати, що люки забули встановити. Роздовбати пркриття, встановити люки і через рік знову латати дорогу.
    Хоча, судячи з того, як Ви завзято захищаєте такого роду "ремонти", не дивує. І дорога в Буковелі не дивує? І те, що тендери виграють по областях депутати, які є беніфіціарами д/р фірм, Вас також не дивує? Цей список можна ще довго продовжувати.
    Я не говорю про те, що ремонт не потрібен. А от його вартість і якість викликає багато питань, але не у вас😉
    P.s. а от що точно вас не стосується, так це те, чому я встаю о 4 ранку. І на відміну від вас (судячи з коментаря) я поняття не маю, що говорять на марафоні.

    Юлия Манзяк reply Сергей Белицкий

    Мельник Виктория твереза думка, як для 4-Ї ранку))))
    пані, Ви з дуба рухнули? Я вільна людина, на відміну від Вас. Які ще нафіг господарі? Включіть мозок і виключіть телепропананду🤦🏽‍♀️
    Ви когось за руку зловили на «пилянні» бюджетних коштів??? Чи Ви бодай уявлення маєте, де я працюю, що сиплете якимись звинуваченнями?
    Господи, ну коли люди почнуть думати головою, а не фразами з агітації політиків чи телемарафону…

    В статті скопійовано опублікований на сторінці державної установи матеріал про поточну роботу Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області, яка навіть в умовах обмеженого фінансування працює над тим, щоб по дорогах, які не ремонтувалися впродовж десятиліть можна було більш-менш безпечно проїхати, не залишивши ходову, довезти продукти харчування, гуманітарні вантажі, військові вантажі. Все це, бляха, їде по дорогах, не літає! Зброя, якщо хочете, іде по дорогах, а не
    телепортується силою думки чи за хотінням окремих людей!
    Я погоджуюся з тим, що є питання до ремонтів стадіонів, перекладання бруківки в містах тощо, але Ви хоча б поцікавились як працює логістика в умовах війни.
    Щодо закупівлі дронів та амуніції для ЗСУ: Ви придумали механізм яким чином юридична особа, яка отримує ці бюджетні кошти на конкретні цілі, передбачені кошторисом, може їх спрямувати кудись на інші потреби?

    Виктория Модница reply Сергей Белицкий

    Юлия Манзяк ваші господарі, судячи з того, як віддано ви їх захищаєте, непогано діляться. Але замість того, щоб пиляти бюджетні кошти на дорогах, краще ЗСУ дрони і амуніцію купити. Але ж вам🤡 і вашим господарям плювати, вам інше потрібно.

    Юлия Манзяк reply Сергей Белицкий

    Мельник Виктория дійсно, технологія пневмо-струменевого ремонту передбачає забивання ремонтної суміші в неглибокі ями до 5 см під тиском та ущільнення гравійних матеріалів під рухом транспортного потоку. Але такого, щоб ВЕСЬ ремонтний матеріал з ями, повністю зразу ж за колесами «зникав» чи сходив з дощем не бачила жодного разу. Як показує практика, така ліквідація ямковості зарекомендувала себе доволі ефективно. Бо є стійкішою до зношення, на відміну від класичного ямкового ремонту. Неодноразово спостерігалося як ремонтована таким способом ділянка після зими залишається в кращому стані, ніж та, де було здійснено повноцінне вирубування покриття ж подальшим усуненням ямковості за допомогою катка і суміші. Плюс - це значно швидше та дешевше

    Виктория Модница reply Сергей Белицкий

    Юлия Манзяк струменевий "ремонт"

    Юлия Манзяк reply Сергей Белицкий

    Мельник Виктория що у Вашому розумінні «побризкали сумішшю»?

    Виктория Модница reply Сергей Белицкий

    Юлия Манзяк приїхали, побризкали сумішшю, яку машини тут же почіпляли на свої колеса - це по вашому ремонт? Гроші списали, галочку у звіті поставили🤡

    Юлия Манзяк reply Сергей Белицкий

    А довіз матеріалів/засобів до об'єктів водо-, енергопостачання не дорогами відбувається? Продукти харчування, гуманітарні вантажі не дорогами возять?
  • Микола Кушнір

    Лобазюкам свіжих гроші
  • І Франко

    Пани генералісімуси, архангели, дорога від Дунаєвец-Великий Жванчик-Подільске-Грушка-Стара Ушиця вкрай вбита (одну ямку залатають дві залишають і так щорічно злодії косять бабло на ямочних "ремонтах". Дорога будувалася ще за радянської влади , на сьогодні це вже не дорога а катакомби!  Шлепера, досить збагачуватися - робіть дорогу!!!

keyboard_arrow_up