ДТП на перехресті Свободи та Прибузької: травмувалися дві жінки

ДТП на перехресті Свободи та Прибузької: травмувалися дві жінки
Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Постраждали 40-річна водійка одного авто та 19-річна пасажирка іншого. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася в обласному центрі ввечері 31 січня. Близько 21:20 години на перехресті вулиць Свободи і Прибузької зіткнулися 2 автомобілі. Про це інформують у поліції. 

За кермом автомобіля «Ford» була 40-річна хмельничанка. Автівкою «Mazda» керував 20-річний водій. Внаслідок аварії водійка одного авто та 19-річна пасажирка іншого отримали травми.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження info і наразі встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Додамо, дорожники повідомляють, що на Хмельниччині ще з ночі хурделить. У першу добу лютого над ранок із заходу прийшов сніговий циклон з інтенсивними опадами. Дороги засніжило. З перших хвилин від початку стихії на автошляхах державного значення регіону працює дорожня техніка. 

Але за несприятливих погодних умов спецтехніка не може одночасно усюди обробити асфальт. Необхідний час, аби доїхати. У першу чергу дорожники працюють на трасах міжнародного та національного значення. 

Пішоходів просять бути особливо обачними, адже є високий ризик утворення льодяної кірки на тротуарах.

Натомість водіїв закликають поступатися дорогою спецтехніці, адже поки не проведуть обробку та очищення автодоріг — не буде безпечного руху транспорту загалом. 

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, в Укравтодорі додають, що перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Vlad T

    Світлофори мають розгружати всі напрямки руху, а не тільки прямо. А ще виключили світлофор, а хтось на головній і по..., що комусь також потрібно проїхати. Тут мають ще  діяти правила ПДР та поваги....по інших учасників руху.
  • Тетяна Рогожан

    Скільки себе пам'ятаю,на цьому перехресті завжди були страшні аварії,через недотримання швидкості і правил дорожнього руху! А там діти ходять в Палац творчості!

    Михайло Сороковський reply Тетяна Рогожан

    Тетяна Рогожан якщо завжди були дтп і водії за такий довгий термін не змінились, тенденція продовжується. Можливо, варто звернути увагу на організацію руху? Можливо, не у водіях причина?
  • Михайло Сороковський

    Там світлофори так налаштовані. Або мусиш проскочити, або стій пів дня поки тебе пропустять

    Михайло Сороковський reply Михайло Сороковський

    Катя Вадиева Вже працюють, встановили акумулятори

    Тетяна Рогожан reply Михайло Сороковський

    Катя Вадиева а голова теж і мізги не працюють?

    Тетяна Рогожан reply Михайло Сороковський

    Михайло Михайлович Сороковський до чого тут світлофори? А для чого водієві розум і очі? Там діти ходять в Палац творчості на заняття? І завжди там машини "літають"… до чого тут проскочиш?

    Катя Вадиева reply Михайло Сороковський

    Михайло Михайлович Сороковський або він взагалі не працює

keyboard_arrow_up