ДТП на трасі: постраждала 51-річна жінка

ДТП на трасі: постраждала 51-річна жінка
Тут і далі фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

Її відвезли у травматологію Хмельницької міської лікарні. 

Аварія трапилась 18 листопада на автошляху «Стрий - Ізварине». В поліції повідомляють, що близько 07.30 ранку неподалік села Данюки Гвардійської тергромади зіткнулися 2 легковики. 

Автомобіль «Chevrolet» під керуванням 60-річного жителя Миколаєва зіткнувся з автомобілем «Nissan», за кермом якого перебував 58-річний чоловік. Внаслідок аварії 51-річна пасажирка «ніссана» травмувалася. Жінку госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Відео дня

За даним фактом слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження info і наразі встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Ярмолинеччині легковий автомобіль потрапив у кювет. Це сталося зранку, 20 листопада, на автодорозі сполученням Н-03 Житомир–Чернівці. О 08:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Сутківці Ярмолинецької тергромади автомобіль з’їхав у кювет. Потрібна була допомога. 

А перед цим, в суботу, до кювету потрапив автобус із десятьма пасажирами. Це сталось через складні погодні умови. Волочиські рятувальники відбуксирували автобус на прочищену від снігу ділянку дороги. Тож водій автобусу зміг самостійно продовжити рух. 

В Службі автомобільних доріг зазначають, що 20 листопада на дорогах державного значення обмежень у русі немає.

До кінця доби 20 листопада, вночі та вранці 21 листопада у Хмельницькому прогнозують туман, видимість 200-500 метрів, ожеледь. Синоптики оголосили І рівень небезпечності (жовтий).

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП  поради від патрульних:

  • користуватися пасками безпеки, дотримуватись безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищувати швидкість, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями
  • пам’ятайте, що в сильний дощ чи сніг краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію
  • задля уникнення ускладненого руху, за можливості, не виїжджайте на власному авто, адже так сповільнюється швидкість роботи снігоприбиральної техніки й авто спецслужб
  • подбати про паркування, не залишати автівки на узбіччях вулиць та доріг, аби дорожники могли долати наслідки опадів
  • у разі недостатньої видимості, а особливо, з настанням сутінок, водіям і пішоходам обов’язково необхідно позначити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи — використовувати світлий одяг та світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up