ДТП з 4 постраждалими біля Ізяслава: водію, який вилетів на зустрічку, призначили покарання

ДТП з 4 постраждалими біля Ізяслава: водію, який вилетів на зустрічку, призначили покарання
  • Моторошна аварія сталася на трасі в Ізяславському районі.
  • Нетверезий водій виїхав на зустрічну смугу та в'їхав у ВАЗ.
  • У результаті постраждали 4 людей, серед яких була 3-річна дитина та вагітна жінка. Вона втратила дитину 

Дорожньо-транспортна пригода сталася у квітні цього року у селі Михля Ізяславського району. Нетверезий 37-річний водій «Renault Laguna», який за водіння в стані алкогольного сп’яніння був позбавлений права керування транспортним засобом, не зупинився на вимогу поліції і, уникаючи переслідування, порушивши правила дорожнього руху, на швидкості виїхав на зустрічну смугу, де зіткнуся із автомобілем «ВАЗ 2107». 

У результаті автотрощі травмувалися водій і троє пасажирів ВАЗу: 46-річний чоловік, що був за кермом, та його 4-річний онук отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, у його 44-річної дружини медики діагностували забої і струс головного мозку, які, за висновком експертів, відносяться до категорії тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості, а їхня вагітна 26-річна донька через травму живота втратила дитину. 

У суді обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 КК України, визнав повністю. Пояснив, що того дня алкоголь не вживав, але пив напередодні. Тож коли біля магазину в Ізяславі сів за кермо і побачив у дзеркалі заднього виду службовий автомобіль поліції із увімкнутими проблисковими маячками, в нього з’явився панічний страх, тому почав утікати. Про це йдеться у повідомленні Хмельницького апеляційного суду.

Відео дня

Ізяславський районний суд призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки.

Водночас, враховуючи щире розкаяння винного, часткове (в сумі 169 000 грн) відшкодування завданої шкоди потерпілим, суд визнав за можливе призначити покарання у виді позбавлення волі на строк ближче до мінімального, передбаченого санкцією частини 2 статті 286 КК України. 

Читайте також: У Хмельницькому районі вантажівка збила велосипедиста. Він помер у лікарні
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up