Флешмоб по-хмельницьки: стати в чергу до маршрутки, щоб не створювати "заторів"

Флешмоб по-хмельницьки: стати в чергу до маршрутки, щоб не створювати "заторів"
  • Таку пропозицію висунув хмельничанин Мирослав в електронній петиції.
  • Він наводить приклади інших міст, де люди стають в чергу, щоб сісти в маршрутку.
  • Це, на його думку, збереже час та нерви пасажирів, які не будуть тиснутися біля транспорту.

На сайті Хмельницької міської ради з'явилася нова електронна петиція у розділі "Транспорт і дороги".

Її автор, Когун Мирослав Геннадійович, пропонує хмельничанам привчитися до черг біля маршруток. На його думку, це убереже від нервів і скупчення натовпу на зупинках громадського транспорту. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на Chana у Хмельницькому на Automoto.ua.

Опираючись на практику інших міст, така інновація допоможе зекономити час та убезпечить від зайвих скандалів між містянами.

Відео дня

Автор звернення пропонує почати впроваджувати таку ідею вже з нового року. У зв'язку із новою транспортною системою, яка набере чинності з 1 січня, можна долучитися і до такого "флешмобу по-хмельницьки". Чоловік вважає, що за рік ця практика виправдає себе.

Свій голос за цю ідею можна віддати ТУТ. До кінця голосування залишилося 86 днів. Наразі вже є 4 підписи із 500 необхідних.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • Катя Попик

    В Хмельницькому у людей зовсім не та ментальність, якщо у тих містах переважно інтелігенція проживає, "Прошу пані", то у нас бикота з приїзжих сіл "ступися" якої у нас саме найбільше. Це чути навіть по розмові.А баба і внуця, які звиклили повторять поведінку звіра,черги для них смішно і неправильно.

    Vitaliy reply Катя Попик

    А ви себе до якої касти відносите? Згідно якого нормативного документу   поділяєте? Хочете в Європу, а там така поведінка неприпустима.
  • Анонім

    В Варшаве никаких очередей нету. Просто транспорт ходит как часы, муниципальный, вместительные автобусы. Там через одну остановку может проходить 30-40 маршрутов, это что, 40 очередей будет на остановке стоять? Во Львове да, бывает такое, но далеко не на всех остановках. Причем это не закреплено нормами и правилами, стихийно люди в очереди организовываются. Лучше, по-моему, властям подумать, как наладить работу транспорта, а не как людей в очереди поставить.
  • Мама

    А хтось уявляє ці черги у реальному житті? Вот потрібно пройти повз зупинку, а дорога перекрита чергами. А ще таке, коли встали в чергу, а маршрутка зупинилась за 5 метрів до зупинки або після неї. І що? Як дурні ланцюжком будуть бігати? Все таки відсутність черг на зупинках потрібно рахувати кращим зразковим досвідом українців, а не все підряд паскудити, бо у Європі інакше. Не все що у Європі, то добре і зразкове.
  • Николай Коваль

    Скільки вже можна тиснутись в цих маршрутках типу"сарай". Дайте дорогу іншим перевізникам з комфортними автобусами а не ставайте  в чергу з хабарами щоб не пустити нормальних перевізників.Загадили в місті повітря цими маршрутками і возите людей як оселедці в бочці.А водії зовсім безкультурні тільки одне чутно "пройдіть дальше до заду"

    Sergii Koval reply Николай Коваль

    Були чи є бажаючі зайти з автобусами у Хмельницькому ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up