Готуйте пропозиції! В суботу, 20 січня, у хмельничан запитають про проблеми з громадським транспортом

Готуйте пропозиції! В суботу, 20 січня, у хмельничан запитають про проблеми з громадським транспортом
  • Посадовці “вийдуть в люди”, щоб обговорити питання руху тролейбусів і маршруток.
  • На їхню думку, проблеми із транспортним сполученням виникли у жителів Озерної і мікрорайону Дубове.
  • Для спілкування з мешканцями виділили всього один день - субота.

В останні дні 2017-ого року в Хмельницькому вступила в дію транспортна реформа. Хмельничани ще не встигли звикнути і вивчити нові маршрути руху, як посадовці внесли в систему деякі зміни. Так, зокрема, маршрутку №31, яку на багаторічні прохання жителів Кармелюка, запустили до лісу, відмінили. Натомість пустили маршрутки 29А і 49А.

Минулого тижня посадовці дослідили, як працює нова система. Визначили 5 найбільших проблем у транспортній мережі, які потрібно вирішити.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити MINI в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

20 січня працівники управління транспорту та зв’язку вирішили поговорити з хмельничанами. Послухати їхні пропозиції і зауваження.  

Відео дня

Зустрічі з посадовцями управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради відбудуться:

  • 20 січня 2018 року (субота) об 11:00 на кінцевій зупинці автобусного маршруту № 12 (вул. Щедріна) відбудеться зустріч з мешканцями мікрорайону Дубове.

  • 20 січня 2018 року (субота) о 12:00 на зупинці автобусного маршруту № 30 (в районі бару «Андрій») відбудеться зустріч з мешканцями мікрорайону Дубове.

  • 20 січня 2018 року (субота) о 14.00 в районі АЗС «Авіас» по вул. С. Бандери 42/1 (напрямок руху в місто) відбудеться зустріч з мешканцями мікрорайону для обговорення питання організації руху громадського транспорту по вул. С. Бандери на проміжку від вул. П. Мирного до проспекту Миру.

Читайте також: Транспортна реформа у Хмельницькому: думки і пропозиції пасажирів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Вадим Лукашик

    Ось так має бути у кожному місті України, як зробили у Тернополі http://www.rada.te.ua/novyny/65268.html

  • Любов Сердунич

    А КНИЖКІВЦІ? Наладиться колись туди транспортний зв'язок?

    Vitalii reply Любов Сердунич

    Підписуйте петицію "Тролейбус в Книжківці" і, можливо, налагодиться

    https://e-dem.in.ua/khmelnytsky/Petition/View/879

  • Леонид Наседкин

    Проблемы как были,так и останутся.
  • Lyudmila Prus

    як на мене, проблема й добратися в Раково та з нього до Катіону, Новатора. Раніше було не дуже, а зараз ще гірше стало, особливо по маршрутках, які вони облізлі, невеликі, та й ходять як хотять!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up