Хмельничанин вимагає прибрати зі «стометрівки» дитячий потяг

Хмельничанин вимагає прибрати зі «стометрівки» дитячий потяг
Фото з архіву редакції
  • На думку чоловіка, потяг заважає пішоходам.

  • Підтримуєте?

Щодня хмельничани можуть побачити на Проскурівській дитячий потяг, який катає малечу «стометрівкою». Але подобається таке не всім. Хмельничанин Андрій Коломієць вимагає прибрати потяг з Проскурівської. На його думку, у Хмельницькому немає де гуляти через транспорт. А при наближенні прогулянкового потяга люди змушені відходити, аби дати йому дорогу.

Тому хмельничанин і вимагає його прибрати. Для цього створив звернення на порталі місцевих петицій. Його вже підписали 2 людей. Аби петицію розглянув виконавчий комітет, потрібно 500 голосів.

А як ви вважаєте, чи потрібно прибрати потяг зі «стометрівки». Голосуйте та залишайте свої думки у коментарях. Якщо голосування не відображається, відкрийте новину в браузері.

Відео дня

Опитування

Чи потрібно прибрати дитячий потяг із Проскурівської?

Нагадаємо, що раніше зі «стометрівки» прибрали кавовий кіоск. За словами заступника міського голови Хмельницького Андрія Бондаренка, він заважав проведенню Різдвяного ярмарку. Кіоск перемістили на зупинку біля дендропарку. Проте там він не залишиться. Для нього обіцяють знайти інше місце, проте на «стометрівку» він не повернеться.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (142)
  • Дарина Водзинская

    І взагалі є площа,місця предостатньо як на мене
  • Сергей Арцаблюк

    Не заважає.
  • Наташа

    Нехай їздить. Нікому він не заважає
  • Люда Артеева

    Нехай їздять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up