Хмельницьким комунальникам куплять техніку на 27 мільйонів гривень

Хмельницьким комунальникам куплять техніку на 27 мільйонів гривень
  • На спецтехніку комунальним службам передбачили 27 мільйонів гривень.
  • Придбати сучасні машини і обладнання планують цього року.

 

Машина для нанесення розмітки,  солерозкидач і європейський сміттєвоз. Цю та іншу сучасну техніку в міській раді пообіцяли закупити для комунальних служб. На це все передбачили 27 мільйонів гривень. Начальник фінансового управління Хмельницької міської ради Сергій Ямчук говорить, що придбати мали ще в минулому році, але не встигли. Загалом для комунальних підприємств запланували купити сім одиниць техніки. Найдорожчою виявилась вакуумно-підмітальна машина/солерозкидач. На її придбання передбачили 9,8 мільйонів гривень. Автомобіль можуть експлуатувати цілий рік. В теплу пору техніка може мити дороги, а взимку соляним розчином поливати заметені вулиці.
Цього року планують купити і сміттєвоз Renault Euro 5 для КП “Спецкомунтранс”. На нього передбачили 4,1 мільйона гривень.
- На жаль, у 2016 році нам не вдалось закупити даний сміттєвоз, тому, що він виготовлявся в Європі. На сьогодні дана техніка вже виготовлена і її готові поставляти. Тому повертаємось до даного питання і передбачаємо таку суму, - каже Сергій Ямчук.
На ще один сміттєвоз з функцією мийки контейнерів виділять 3,3 мільйона гривень.
Поливно-мийна машина обійдеться для міста у 2,5 мільйона гривень. ЇЇ комунальники використовуватимуть у літній період ще й для поливання зелених насаджень.
Окрім того, 1,8 мільйонів гривень передбачили на установку для приготування соляного розчину. А мільйон запланували витратити з бюджету міста на самохідну розміточну машину. Техніка передбачена для нанесення дорожньої розмітки за короткий проміжок часу.
Ще 2,4 мільйона піде на автовишку для світлофорних об’єктів.
Коли закуплять техніку для комунальних служб і як вона виглядатиме, слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Любомир

    куплять і будуть тримати до "особого случая"? Давно пора...а то після цієї зими люди взагалі сумніваються. чи є в в місті нормальна техніка
  • Ірина Волошина

    а закуплять знов за завищеними цінами? як завжди...

    Олег reply Ірина Волошина

    тарифи на вивіз сміття вже підняли

    Любомир reply Олег

    То щоб мати гроші на обіцяний сміттєпереробний завод
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up