Хроніка ДТП у Хмельницькому: чоловіка на «BMW» двічі за ніч оформили за п’яне водіння

Хроніка ДТП у Хмельницькому: чоловіка на «BMW» двічі за ніч оформили за п’яне водіння
П'яний на BMW в'їхав в зупинку громадського транспорту. Фото УПП.
  • За тиждень патрульні оформили 24 матеріали по 130-ій.
  • Двічі попадався 31-річний хмельничанин. За рік його піймали «під мухою» вчетверте.
  • Загалом п’яних за кермом побільшало, ДТП траплялися рідше.

Журналісти vsim.ua традиційно аналізуються статистику ДТП у Хмельницькому за минулий тиждень (5-11 березня). Згідно даних патрульної поліції, п’яних на дорогах міста стало вчетверо більше, ніж за попередній тиждень. Натомість аварій було менше на одну – 30 проти 31.

Двічі за ніч попався п’яним

Більше вихідних – більше водіїв «під мухою». Із 24 випадків лише 6 були оформлені в робочі дні. Причому більшість нетверезих кермувальників попалися в Міжнародний жіночий день. Якщо брати до уваги 8 березня й нічне чергування уже 9-ого, то таких нарахували відразу 15.

Ну а найбільше «постарався» для збільшення статистики п’яних за кермом 31-річний хмельничанин. 6 березня о 01:30 його на Зарічанській зупинили за порушення ПДР. Під час спілкування із водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту на вміст алкоголю він звично відмовився. Звично через те, що даний чоловік уже втретє за рік попався за 130-ою.

Відео дня

І на цьому він не зупинився. Вже через 3,5 години той же «BMW» зупинили на Свободи. За кермом був той же чоловік. Хоч автівку після першого оформлення забирав інший чоловік – власник транспорту. У результаті чергова відмова і ще один протокол за частиною 3 статті 130 КУпАП. Суд може як об’єднати випадки в одну справу, так і розглянути окремо і оштрафувати чоловіка в загальній сумі на 81 600 гривень. Поки адмінправопорушення не розглядали.

Читайте також: У Хмельницькому п'яний на "BMW" в'їхав у зупинку

В понеділок і неділю найменше аварій

За минулий тиждень у місті трапилося 30 аварій. У більшості із них обійшлося без постраждалих. Були такі у п'яти випадках. Обійшлося без серйозних травм і жодного не було госпіталізовано, а відпускали після надання меддопомоги. Під колеса авто потрапив один пішохід.

Читайте також: Від рейсового автобуса відлетіло колесо і влучило в дівчину

Якщо дивитися по кількості аварій по днях, то найменше таких було в понеділок і неділю – по 1. У Міжнародний жіночий день зафіксували 4 пригоди на дорогах мітса. В усі інші дні – по 6.

Статистика ДТП за тиждень:

  • Кількість аварій – 30
  • Постраждалих – 4
  • Кількість ДТП за участю нетверезих водіїв – 2
  • Найстарший учасник ДТП – 82 роки
  • Наймолодший учасник ДТП – 17 років
  • Оформили по 130-ій – 24
  • Учасники ДТП: жінки – 6, чоловіки – 42

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Мастер Автополив

    Ну никак не могу поверить, ну ведь наш народ культурный, европейский. Не то чт эти поголовно пьяные кацапы и  каждый день новости про пьяных за рулем, про ДТП по причине алкоголя. Где-то значит кто то брешет, я так думаю.
  • Вадим Слободян

    Як його відпустили після першого разу п'яного??

    Roman Martyniuk reply Вадим Слободян

    А що ж з ним робити? Після оформлення матеріалів (або через 3 години) особа повідомляється про відповідальність за керування напідпитку та відпускається додому, автомобіль забирає власник чи тверезий водій або просто залишається на місці його стоянки.
  • Татьяна Ховаева

    А он что за 3,5 часа протрезвел? Надо было сразу забрать машину на штрафплощадку

    Серега Щербатюк reply Татьяна Ховаева

    Тут ответ очень прост. На таких "штрафплощадках" очень завышена цена за день 300гр.
    Рома пусть нам поведает, почему прейскурант так завышен.

    Roman Martyniuk reply Татьяна Ховаева

    Татьяна Ховаева Ви не одні такої думки:)

    Татьяна Ховаева reply Татьяна Ховаева

    Roman Martyniuk значит что то не то с законами

    Roman Martyniuk reply Татьяна Ховаева

    Законом така евакуація непередбачена.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up