Хроніка ДТП за тиждень: ситуація на дорогах Хмельницького

Хроніка ДТП за тиждень: ситуація на дорогах Хмельницького
  • За минулий тиждень у Хмельницькому сталось 32 дорожньо-транспортні пригоди.
  • Патрульні також оформили 15 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. 

Минулого тижня у Хмельницькому трапилось 32 аварії. Автомобілі збивали огорожі, врізались у інші машини і навіть перекидались. Серед ДТП було і 3 з постраждалими. 

Щодня по 2-3 аварії

Корисне посилання

Актуальні ціни на Volvo у Хмельницькому на Automoto.ua.

Найбільше дорожньо-транспортних пригод зафіксували у понеділок та середу. Найменше - у вихідні. Піковий час аварій - з 14 до 17 години. Про це свідчить статистика, яку надали в управлінні патрульної поліції Хмельницького. 

Відео дня

Здебільшого автомобілі врізались у інші машини. Серед усіх ДТП - 12 зіткнень із задньою частиною транспортного засобу, ще 8 - бокові зіткнення. 

Де стались аварії у період з 3 по 9 липня, дивіться на нашій карті.

П'яних водіїв "ловили" вночі

За тиждень патрульні спіймали 15 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. П'ятеро з них відмовились "дути" в Драгер або ж здавати тест на вміст алкоголю у медичному закладі. П'яних за кермом частіше ловили у нічну пору доби. У стані алкогольного сп'яніння хмельничани сідали у авто здебільшого в ніч на суботу. 

3 липня

На Львівському шосе, 51 зловили 39-річного чоловіка. Він їхав п'яним на "Scoda Fabia". 

4 липня

О 2:25 водія з ознаками алкогольного сп'яніння на "Volvo 40" спіймали на Свободи 1 неподалік нічного клубу "СВ". За кермом був 26-річний хмельничанин. Але чоловік відмовився "дути" в Драгер і не здав аналіз у медзакладі. 

Через годину копи на вулиці Раскової вже оформляли водія на "KIA Cerato". 39-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння, проте здавати аналіз на вміст алкоголю в крові не захотів. 

5 липня

Трохи пізніше півночі на Майборського патрульні побачили п'яного водія на автомобілі "Toyota". На 31-річного хмельничанина склали протокол.

6 липня

У стані алкогольного сп'яніння був 21-річний хлопець, який їхав по Профспілковій. Його зловили близько 1:40 ночі. 

Біля п'ятої ранку на Шевченка помітили 27-річного хмельничанина на "Mercedes Benz". Він мав ознаки того, що вживав алкоголь, але від тесту на Драгері і в медзакладі відмовився. 

7 липня

Попався п'яним 25-річний водій на Тернопільській. Його спіймали близько одинадцятої години вечора. Він їхав на автомобілі "ВАЗ". 

Біля першої години ночі на Інститутській патрульні побачили 24-річного водія "Volkswagen" з ознаками сп'яніння. Але хлопець відмовився від проходження тесту. 

Через півгодини після цього копи спіймали п'яного водія на Молодіжній. За кермом "Mercedes Benz" був 27-річний хмельничанин. 

8 липня

О пів на першу ночі патрульні зупинили авто на Свободи, 8. 30-річний чоловік за кермом "KIA Magentis" мав ознаки алкогольного сп'яніння, але від тесту на вміст спиртного відмовився. 

На проспекті Миру, 53 попався п'яним водій "ВАЗ 21061". 30-річного чоловіка оформили під ранок, близько 4 години. 

А вже об 11:30 на проспекті Миру, 34 патрульні зупинили ще один автомобіль "ВАЗ". На 39-річного водія склали протокол. Йому загрожує штраф.

Ще одного п'яного за кермом спіймали на Соборній. 37-річний чоловік на "Fiat" їхав напідпитку о 16:30. 

Майже опівночі напідпитку зловили водія "ВАЗ 21043" на Зарічанській. 33-річного хмельничанина оформили за 130-ою. 

9 липня

О 2:30 на Проскурівській копи зловили 19-річного хлопця, який був за кермом "Volkswagen". За нього склали адмінматеріали за 130-ою. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vas Vas

    Яким треба бути недолугим, щоб писати такий маразм? "На 39-річного водія склали постанову. Він заплатить штраф." Яку постанову? Який штраф? По даній статті постанову виносить суд. Головного редактора пора гнати в шию, оскільки це далеко не перші затупи при поданні інформації.

    Анна Островська reply Vas Vas

    не придирайтесь, на всіх порушників чекає штраф. "відкосити" зможуть лише ті, хто відмовився дути в драгер або здавати тест на вміст спиртного.

    Vas Vas reply Анна Островська

    Vas Vas reply Vas Vas

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up