Хто обслуговує автобусні маршрути у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)

Хто обслуговує автобусні маршрути у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)
Фото з архіву редакції
  • Більшість автобусних маршрутів обслуговують приватні компанії.

  • Дізнавайтеся, що про них відомо.

Міська влада у Хмельницькому все частіше говорить про розвиток комунального автобусного транспорту. Та й словами чиновники не обходяться — «Електротранс» купує нові та вживані автобуси й заміщає ними маршрути. При чому не тільки наявні, а й новостворені.

Наразі комунальне підприємство працює на п’яти автобусних маршрутах, серед яких один приміський. Такі дані журналісту vsim.ua надали в управління транспорту міськради у відповідь на запит. Втім, це не так вже й багато — загалом у громаді зараз працюють 39 маршрутів. Інфографіку з кількістю фактично діючих маршрутів за кожним перевізником переглядайте нижче.

Відео дня

Що відомо про кожного з цих перевізників? Переглядайте відомості за даними сервісу «YouControl». Перевізники відсортовані за кількістю діючих маршрутів.

ТОВ «Рембуд-Транс»

ФОП Мішин Олександр Володимирович

ТОВ «Хмельницьке таксі»

ФОП Марценюк Віталій Михайлович

КП «Електротранс»

ТОВ «Сицилія-Авто»

ФОП Ямковий Іван Григорович

ПП «АвтоГаз-Захід»

ПП «Авто-Експерт»

Всі перевізники отримують маршрути за конкурсом. З ними укладають договір, який діє максимум 5 років. Наразі є 22 маршрути, включають недіючі, договори за якими закінчуються цього року. За ними або проведуть конкурс, або призначать тимчасових перевізників, або продовжать термін дії договору на період дії воєнного стану. Які саме маршрути зараз мають перевізники, переглядайте на інфографіці. Недіючі маршрути позначені курсивом. Для перевізників додані схеми маршрутів. Детально їх можна переглянути на сайтах city.dozor.tech або eway.in.ua.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач59

    26жовтня з 19.40 на зупинці філармонія на ружичну жодної маршрутки небуло почекавши годину довелось визвати таксі.вот так вони їздять.мабуть невигідно.зато зранку трамбують людей що двері ледь закриваються.
  • Валентина Кузнєцова

    Мені цікаво чому машини в темний час тепер їздять на зелене світло? Так вони пропускають людей, але потім їдуть не чекаючи на червоний.
  • Читач23

    Тільки назва статті не ВІРНА! НА фото не автобуси, а непридатний металобрухт, перероблені вантажівки, куди ні зайти нормально не можна, ні їхати. А мають бути на ринку перевезень оператори які дійсно дають АВТОБУСИ
  • IGOR

    Надеюсь доживу до того дня, когда весь городской транспорт будет коммунальным, без этой мафии.

keyboard_arrow_up