Дружина загиблого військового заявила, що її принизив водій 21-го автобуса. Перевізник назвав жінку хворою

Дружина загиблого військового заявила, що її принизив водій 21-го автобуса. Перевізник назвав жінку хворою
Фото ілюстративне із архіву vsim.ua
  • Хмельничанка Світлана Бойко - дружина загиблого на Сході розвідника Олександра.
  • Жінка у соцмережі повідомила, що її виштовхнули із автобусу, що курсує за маршрутом №21.
  • Вона готова писати заяви на водія і “дати здачі”.
  • Власник маршруту Олександр Мішин назвав допис і Світлану “хворими”.

“Я на хворі пости хворої людини не відповідаю”, - так хмельницький перевізник Олександр Мішин прокоментував Світлани Бойко. Дружина загиблого на Сході військового на своїй сторінці у Фейсбук заявила, що із 21-го автобуса (Катіон - АС-1) її виштовхав водій. За словами жінки, це трапилося сьогодні, 28 грудня.

Скрін допису із сторінки Світлани Бойко у Фейсбук.
  • “Спочатку ВОДІЙ заявив, що з посвідченнями вже є. На мою відповідь, що буду ще я...встав з місця, схватив за руку і штовхнув в салон…, - написала Світлана Бойко. - Я маю право дати здачу? Я жінка, а не непотріб з посвідченням Член сім'ї ЗАГИБЛОГО.

Також жінка заявила, що готова звертатися у різні органи для того, щоб добитися відповідного покарання для водія.

  • “Всякі догани, звільнення, штрафи, поїздка в АТО - мене не цікавить. Мені це не підходить. Мене принизили - бажаю, щоб і він відчув привселюдне приниження, - пише Світлана. - Додому дійшла пішки...бо так ревла, що не хотілось навіть в транспорт заходити”.

Прокоментувати цей допис ми попросили перевізника Олександра Мішина. Саме автобуси даного підприємця працюють на маршруті №21. Усе, що він сказав - “Я на хворі пости хворої людини не відповідаю”.

Відео дня

Звернулися ми і до Світлани Бойко. Попросили детальніше розповісти про випадок у громадському транспорті. Поки відповіді від хмельничанки ми не отримали. Що вона розповість і якою буде реакція влади? Слідкуйте за розвитком подій разом із vsim.ua.

Нагадаємо, що раніше Світлану Бойко вже виганяли із маршрутки. Було це 3 березня цього року. Тоді водія, що працював на 30-му маршруті, покарали.

Нагадаємо, що на сесії міськради 31 січня депутати доповнили перелік пільгових категорій, які мають право на безкоштовний проїзд. До них віднесли членів сімей загиблих учасників АТО. За них перевізники отримуватимуть відшкодування з міського бюджету.

Чоловік Світлани Бойко служив у Нацгвардії. Був командиром розвідки 50-го полку. Влітку минулого року він загинув на Сході. Його тіло шукали 2,5 місяці. Поховали військового 19 серпня у Хмельницькому. Згодом Олександр Бойко посмертно отримав звання “Почесний громадянин Хмельницького”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up