Коли у Хмельницькому відкриють вулицю Січових стрільців

Коли у Хмельницькому відкриють вулицю Січових стрільців
Тут і далі — фото Остапа Волошина
  • Дорога пролягає від «Агори» до Старокостянтинівського шосе.

  • Міському бюджету вона обійшлася у майже 30 мільйонів.

У Хмельницькому завершують облаштування вулиці Січових стрільців. Вона розташована в мікрорайоні Озерна та сполучає Старокостянтинівське шосе з перехрестям Кармелюка й Панаса Мирного. Відкрити вулицю мають протягом десяти днів, тобто орієнтовно до 27 вересня. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко.

Нагадаємо, що вартість будівництва вулиці складає майже 30 мільйонів гривень. Замовником робіт є управління капітального будівництва міськради, а виконавцем — ПАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56». Як повідомляли на сайті міської ради, дорога матиме чотири смуги руху по 3,75 метра кожна. Передбачили також облаштування зеленої зони та освітлення. У квітні цього року міський голова Хмельницького Олександр Симчишин розповідав, що вулицю планують відкрити у серпні. Розташування вулиці можна переглянути на карті.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Борисас Моисеявичюс

    Даешь переселение всех сёл на Озёрную
  • Галина Бальбуза

    З Озерної і так зранку неможливо виїхати,а після відкриття вулиці,той поготів))
  • Анонім

    Дійсно нагальна справа, це на острові посеред Буга побудувати тридцяметровий монумент Бандері. Але мерія штучно затягує це,  будуючи якісь непотрібні палаци спорту.

    Дід Панас reply Анонім

    Цей монумент має стояти на Майдані що біля міської ради. Щоб можна було прийти і плюнути на нього. А якщо буде на острові, то я не доплюну туди.

    Анонім reply Дід Панас

    Який жах. Кому у Хмельницкому не люблять Бандеру?
  • Дід Панас

    Я ще кілька років назад знав, що вулицю відкриють під вибори міського голови для піару і про це писав. Корупція від симчишина і його команди

    Саша Григоренко reply Дід Панас

    Який же ви гарний провидець! А провангуйте нам, що ще через 5 років, перед черговими виборами зробить для міста Симчишин, а ми порівняємо.

    Дід Панас reply Саша Григоренко

    У якості Хмельницького міського голови нічого не зробить. Тому що його не виберуть Хмельницьким міським головою. А у якості кандидата на посаду Хмельницького міського голови перед черговими виборами як завжди буде брехати, підставляти під кулі, кулаки тощо інших людей, буде оббріхувати заможних або їх дітей, ну як завжди буде піаритись на чужій біді. Розвішає бігборди на кожному кутку зі своїм зображенням і буде казати, що витратив лише 100 доларів на них.

    Анонім reply Дід Панас

    Виберуть. Він в гармонії з більшістю хмельницьких недалеких селюкіа.

    Саша Григоренко reply Дід Панас

    Ну що ж, 26 жовтня буде оцінка ваших передбачень. А не буде для вас образою «дідпанОс - тріпло»?

    Хуан Матус reply Саша Григоренко

    Сашко, а ты кем мэру приходишься?

    Саша Григоренко reply Хуан Матус

    Відповідаю на твоїй мові: не поверишь, даже не знаком и никогда в живую не видел. Просто стараюсь быть объективным.

    Гость reply Саша Григоренко

    Застрелится
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up