Конфлікт через спецквиток: на Кам’янецькій “зчепилися” водій тролейбуса й пасажир

Конфлікт через спецквиток: на Кам’янецькій “зчепилися” водій тролейбуса й пасажир
Фото Хмельницький LIVE
  • Суперечка виникла поблизу зупинки “Юність”.
  • Водій тролейбуса викликав на місце події поліцію.

Спеціальний режим роботи громадського транспорту почав діяти від сьогодні, 24 квітня. Наразі до тролейбусів пускають лише тих пасажирів, які мають спецквитки. Щоправда, відбувається це лише у визначені години: з 6:00 до 10:00 й з 16:00 до 19:00.

У перший же день діючих правил виник конфлікт між водієм тролейбуса та пасажиром. Все сталося сьогодні, близько 8 години ранку. Оскільки в цей час діяв проїзд лише за спецквитком, то містян без нього до салону не пускали. 

Так, поблизу зупинки “Юність” один із хмельничан відмовляв у пред’явленні свого спецквитка. Натомість водій зупинив рух тролейбуса та викликав поліцію.

Відео дня

Приїхавши на місце події, патрульні з’ясували, що пасажир не був ознайомлений із інформацією щодо спецквитків. Саме це й стало причиною ранкового конфлікту. Поліція провела із пасажиром і водієм профілактичну бесіду. В результаті, конфлікт врегулювали. Тож тролейбус і пасажир мирно розійшлися. Про це повідомила інспектор управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолана Вавринюк.

Наразі подібних випадків у місті не було зафіксовано. 

Нагадаємо, що у всі інші години тролейбуси будуть працювати за звичним "карантинним" режимом. Пасажирів пускатимуть лише з масками і не більш ніж половина від наявних сидячих місць.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Таня Дрозд

    Так закон видали,но ніхто не дотримується,і шофери тролейбусів теж.
  • Vitaly Davidovich

    Фактично впровадили найбільш ефективний метод розповсюдження коронавірусу. Водії тролейбусів на кожній зупинці відкривають двері у свою кабіну, щоб  перевірити спецпосвідчення. Більшість водіїв не витримують цілий день у  масці, тому її знімають. Поки водії були  у закритих кабінах ризику не було. Тепер вони з кожним пасажиром  обмінюються коронавірусом. Навіть якщо у масці - це захист тільки від  власних виділень. Вірус через неї вільно проходить. Подивіться доктора  Комаровського.

    Цікаво хто дав інструкцію водіям саме так перевіряти документи та ризикувати здоров'ям своїм і пасажирів?
  • Андрей Никифоров

    Вот это событие😳
  • Andrey Komarnitsky

    Цікаво,а якщо пасажирів зі спецквитком немає, тоді тролейбус буде їхати порожнім?! Ніхто цим не цікавився?!

    Василий Летучий reply Andrey Komarnitsky

    Сам видел 13 пустой поехал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up