Легковик зіткнувся з тролейбусом: патрульні шукають свідків ДТП на Тернопільській

Легковик зіткнувся з тролейбусом: патрульні шукають свідків ДТП на Тернопільській
Фото зі сторінки Управління патрульної поліції у Хмельницькій області
  • Автомобіль “ГАЗ” врізався в тролейбус і втік з місця аварії. 

  • Ще одна аварія трапилась на трасі через Хмельниччину. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 2 вересня. На вулиці Тернопільській, неподалік будинку №30/2 автомобіль “ГАЗ 3310” зіткнувся з тролейбусом “Богдан”. Це сталось  о 15.10. Після цього водій легковика втік з місця аварії. Тепер його розшукує поліція

Ще одна пригода сталась 4 вересня на трасі «Житомир-Чернівці». На 261-му кілометрі автодороги Н-03 водій на автівці “Fiat” зіткнувся з “Volvo FH 420”. Після цього він так втік з місця ДТП. У поліції зазначають, “Fiat” був білого кольору з причепом. Наразі водія розшукують правоохоронці

Відео дня

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють в поліції.

Нагадаємо, ще про двох горе-водіїв, яких шукає поліція. Так, нещодавно на тій же трасі «Житомир-Чернівці» невідомий водій на “Hyundai Santa Fe” збив електроопору. І втік з місця ДТП. 

А на Заготзерно, на перехресті вулиць Трудової та Чорновола автомобіль “Renault Megane 2” зіткнувся з “Volkswagen Transporter”. Водій-порушник також втік з місця аварії. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Кузнецов

    Горком Партии

    Дима Кучка reply Андрей Кузнецов

    Андрей Кузнецов бком

keyboard_arrow_up