Мера Нетішина оштрафували за перевищення швидкості. Він каже — за кермом не був

Мера Нетішина оштрафували за перевищення швидкості. Він каже — за кермом не був
Колаж vsim.ua
  • Легковик перевищив швидкість на 35 кілометрів на годину. 

  • Посадовець каже, він за кермом не був, а подібний штраф отримує вже вдруге. 

Міського голову Нетішина оштафували на 340 гривень за перевищення швидкості. Постанову про притягнення до адмінвідповідальності Олександр Супрунюк виставив на власній фейсбук-сторінці. 

У документі йдеться, що Олександр Супрунюк ввечері 28 квітня, керуючи “Volkswagen Transporter” перевищив швидкість на 35 кілометрів за годину. Це сталося у Києві, на лівому березі Південного мосту. Згідно даних сервісу перевірки адмінправопорушень на тому відрізку дозволена швидкість 50 кілометрів на годину, з допустимим перевищення на 20 кілометрів. Натомість легковик рухався зі швидкістю 85 кілометрів за годину. 

Тут і далі фото з сервісу перевірки адміністративних правопорушень

Відео дня

Проте, мер Нетішина обурений такою постановою. Він пише, що це авто було вилучене військкоматом і його передали на період військового стану військовій частині. Сам же Супрунюк, за його словами, за кермом в той час не був. 

— Мені, щоб довести, що не був за кермом треба провести розслідування. Повноваження мені нацполіція передасть? Разом з частиною державних податків? Якщо можна виписати штраф міському голові за авто, яке вилучено військкоматом і передано на період військового стану військовій частині, то чому не поширити такий ефективний почин? І показники в нормі, і бюджет наповниться, ну і камери в тюрмах пустувати не будуть. 

 

Він додає, що за кошти міського бюджету Нетішина закупили більше 200 автівок, які вже передали у військові частини. І це вже не перша подібна постанова на його ім’я. 

— Єдина проблема — за міський бюджет закуплено вже понад 200 одиниць техніки, які передані у військові частини, мені за всіх штрафи платити? Бо це вже вдруге приходить такий лист щастя, — пише Супрунюк. 

Нагадаємо, наприкінці січня на Шепетівщині сталася смертельна ДТП. Легковик збив пішохода. Винуватцем є мер Полонного Франц Скримський. Із 31 січня він знаходиться під домашнім арештом. Читайте більше про це. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Дмитро Казанцев

    Це чоловік чи жінка?
  • Сергей Коваль

    Фсьо,крімінал,за грати злочинця 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • Таня Терещенко

    Ха ха ха. Ото збідніє бідний. Як же він пережеве? 🤪
  • Сергей Душний

    баран,заплати і мовчи.якого ти хера вимахуешся.

keyboard_arrow_up