Суд у Чернівцях відклав розгляд справи щодо нетверезого водіння Сергія Гамалія: причина

Суд у Чернівцях відклав розгляд справи щодо нетверезого водіння Сергія Гамалія: причина
Фото ілюстративне
  • Засідання було призначене на сьогодні. 

  • Однак, адвокат Гамалія поклопотав про відкладення розгляду. 

У вівторок, 2 травня, у Першотравневому районному суді Чернівців мали розглядати справу про нетверезе водіння екс очільника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія. Засідання призначили на 10.00. Однак, його довелось відкласти. Про це повідомляє Суспільне.

Адвокат Сергія Гамалія надіслав клопотання про відкладення розгляду справи. Він мотивував це тим, що його підзахисний наразі хворіє. Гамалій знаходиться на амбулаторному лікуванні. Тож на суд він не з’явився. 

Поки невідомо на коли перенесли дату наступного засідання. На порталі Судової влади інформації ще немає. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Відео дня

Нагадаємо, 11 березня, колишнього керівника Хмельницької обласної військової адміністрації під час комендантської години зупинили патрульні Чернівців. Він перебував за кермом у нетверезому стані. Копи склали на нього протокол за 130-ю статтею КУпАП та забрали машину на штрафмайданчик.

Напередодні затримання Гамалій був у ресторані “Діверсо” разом із начальником внутрішньої безпеки обласної поліції Віталієм Онуляком та “контрабандистом”, що в списку санкцій — Олександром Єремійчуком. Вже після застілля вони взяли з собою двох дівчат та сіли у два авто. Тоді патрульні зупинили автівку Гамалія. Більше про це читайте в матеріалі Гамалій, п'янка, звільнення: ексклюзивні деталі скандалу

Після цього, 14 березня, стало відомо, що Гамалія звільнили з посади. Указ про звільнення підписав Президент. У соцмережах Гамалій повідомив, що того ж дня написав заяву за власним бажання і залишає посаду. Нагадаємо, він очолював ОВА із 3 грудня 2020-го. 

Того ж дня ми також зверталися за коментарем до Сергія Гамалія. Телефонували йому декілька разів. Щоразу він скидав. Пізніше написали йому повідомлення у WhatsApp. Попросили хоча б підтвердити чи спростувати дану інформацію. Гамалій його відразу ж прочитав, але не відповів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Микола Кушнір

    Нічого для нього страшного небуде наші суді гроші любят просто відклали бо про суму ще немовились
  • Людмила Мороз

    Таких скотів, треба стріляти.
  • Василь Саврій

    Буде хворіти поки не закінчиться термін давності
  • Сергей Носач

    Робота адвокатів - супер ! А судді ? Слідчі виконують свою роботу , прокурори - свою , адвокати - свою , судді - ? А хто крайній ?

keyboard_arrow_up