“Миколаїв і Докторук мали одружитися”, - Симчишин прокоментував ДТП за участю освітян

“Миколаїв і Докторук мали одружитися”, - Симчишин прокоментував ДТП за участю освітян
Фото зі сторінок Романа Миколаєва і Наталії Докторук у Фейсбук
  • Міський голова скликав брифінг та підтвердив те, що автомобілем керував головний освітянин міста.
  • Крім того, мер сказав, що Роман Миколаїв мав любовні стосунки з завідуючою садочку, яка в тій ДТП загинула.

Нічна ДТП на Вінницькому шосе. Службовий автомобіль хмельницької міської ради “Nissan Leaf” в’їхав у “КамАЗ”. Двоє людей - завідуюча садочку  №53 “Веселка” Наталія Докторук та ще один пасажир Олександр Манзюк - загинули. Ще одна жінка, також працівниця департаменту освіти міста, зараз у лікарні разом із дитиною. Також в медзакладі знаходиться ще дві дитини.

У поліції вже підтвердили, що "Nissan Leaf" куплене за бюджетні кошти і належить КП по організації роботи міського пасажирського транспорту.

Під час брифінгу Симчишин промовився, що директор департаменту освіти мав любовні стосунки із завідуючою дитсадка № 53 32-річною Наталією Докторук. Нагадаємо, що на цю посаду її призначили у липні минулого року. До цього вона була завгоспом у ДНЗ № 55. 

Відео дня

Мер повідомив, що Миколаїв і Докторук мали стосунки вже близько півроку і жили у цивільному шлюбі. У декларації директора департаменту за 2017 рік йдеться, що у нього є дружина Інна Миколаїв. Але в судовому реєстра знаходимо, що 27 грудня минулого року Інна Миколаїв і Роман Миколаїв розлучились. У подружжя - двоє дітей. 

 - Миколаїв і Докторук минулого тижня відсвяткували заручини і планували в червні одружитися, - сказав мер.

За словами міського голови, він знав про їхні відносини, тому що Миколаїв попереджав, що після весілля писатиме заяву про конфлікт інтересів. Адже Наталія Докторук була у безпосередній підпорядкованості у директора департаменту освіти. 

ОНОВЛЕНО: Смертельна ДТП за участю хмельницьких освітян. Все, що відомо про трагедію 

ОНОВЛЕНО. 1.06.2018 У суді Роман Миколаїв визнав, що вживав алкоголь до того як сісти за кермо автомобіля. За його словами, він випив три келиха шампанського. У крові водія виявили 0,61 проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Олександр Кропивний

    Коханки і п'янки до добра не доводять. Якби жив з своєю сім"єю, цього б не сталося

    Катя Попик reply Олександр Кропивний

    Невеста
  • Олександр Кропивний

    Коханки і п'янки до добра не доводять. Якби жив з своєю сім"єю, цього б несталося
  • Гридволд Хранзовки

    просто розумні люди наврядчи би сіли в машину з пяним в дрова водієм , тим паче садити туди ж своїх дітей! Печально в таких аваріях, що винуватці завжди живі та ще й на волі!
  • Федір Горегляд

    Які ж журношл.хи відірвані від реальності люди, тут лихо сталось (і то не зрозуміло можливо воно комусь було вигідне), а ви перемиваєте кістки вже вмерлим людям які мали право на особисте життя!!

    Гридволд Хранзовки reply Федір Горегляд

    кум кумом поганяє, журналісти тут нідочого,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up