В ДТП на виїзді з Хмельницького потрапили головний освітянин, завідуюча садочку і діти. Є загиблі

В ДТП на виїзді з Хмельницького потрапили головний освітянин, завідуюча садочку і діти. Є загиблі
Роман Миколаїв і Наталія Докторук. Фото із сторінок у Фейсбук.
  • Службовий автомобіль Хмельницької міської ради “Nissan Leaf” в’їхав у “КамАЗ” на Вінницькому шосе.
  • Двоє людей загинуло, ще п’ятеро травмувалося.
  • За попередньою інформацією, за кермом був директор департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв.
  • З ним в салоні була завідуюча одного із садочків міста і діти.

В ніч на сьогодні, 30 травня, на Вінницькому шосе трапилася смертельна ДТП. О 23:50 автомобіль "Nissan Leaf" на виїзді з Хмельницького в’їхав у припаркований на узбіччі “КамАЗ”. Як повідомляють в поліції, внаслідок аварії двоє людей загинуло і ще п’ятеро травмувалося. 

За інформацією vsim.ua, за кермом легковика був директор департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв. Ймовірно, "Nissan Leaf" був службовим. Саме такий автомобіль за 470 тисяч гривень з бюджету купило комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту у 2017 році. Як повідомили vsim.ua підприємстві, автомобіль був переданий на користування в департамент освіти. 

У поліції відмовляються оприлюднювати будь-яку інформацію про потерпілих та загиблих, посилаючись на таємницю слідства. 

Відео дня

Журналістам vsim.ua у Хмельницькому обласному бюро судово-медичної експертизи підтвердили, що в салоні автомобіля  була завідуюча садочку №53 “Веселка” Наталя Докторук. Вона загинула.

До слова, Наталію Докторук керівником ДНЗ призначили минулого року.  До цього вона працювала завгоспом садочку №55.

Згодом в поліції підтвердили інформацію про загиблих, те, що за кермом був посадовець міськради і їхав він на службовому авто. Також розповіли про інші деталі ДТП.

ОНОВЛЕНО: Смертельна ДТП за участю хмельницьких освітян. Все, що відомо про трагедію 

Олександр Манзюк. Фото з ФБ

Також в ДТП не вижив хмельничанин Олександр Манзюк. Поки що про нього немає інформації.

На час приїзду поліції Роман Миколаїв був при свідомості. Давав покази.

На сторінці Хмельницького осередку ВО “Автомайдан” повідомляють, що Роман Миколаїв керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. 

Відео з нічної ДТП оприлюднили користувачі у Фейсбук:

ОНОВЛЕНО. 1.06.2018 У суді Роман Миколаїв визнав, що вживав алкоголь до того як сісти за кермо автомобіля. За його словами, він випив три келиха шампанського. У крові водія виявили 0,61 проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (99)
  • Ірина Ляур

    Шкода усіх
  • Настя Гонгало

    Пиятика і блядство=результат ви бачите!
  • Lidia Nikolajewna

    Не судіть і не судимі будете. Він цього не хотів
  • Olya Shifrin

    Шкода діток...і тільки їх...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up