Міську раду просять облаштувати пішохідні переходи на Інститутській

Міську раду просять облаштувати пішохідні переходи на Інститутській
Ілюстративне фото з сайту pixabay.com
  • Відповідна петиція вже набрала достатню кількість голосів.

  • Її мають розглянути міські чиновники.

Студенти та викладачі Хмельницького національного університету просять чиновників облаштувати безпечні пішохідні переходи на вулиці Інститутській. Відповідна петиція вже набрала 523 голоси при необхідних 500. Як повідомляється на сайті Хмельницької міської ради, звернення вже направили міському голові.

У тексті петиції її автор Дмитро Чулюк скаржиться на те, що неналежний стан пішохідних переходів є однією з причин ДТП та травмування людей. Зокрема автор зазначає, що на пішохідний перехід біля автостоянки поряд з четвертим корпусом ХНУ виїжджають машини від торгового центру «Delicate». Ініціатори звернення просять облаштувати повноцінну зупинку з заїзною кишенею, встановити обмеження швидкості та вдосконалити виїзд із ТЦ «Delicate».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up