На аварійному перехресті біля «Хмельничанки» хочуть встановити світлофор

На аварійному перехресті біля «Хмельничанки» хочуть встановити світлофор
  • За даними поліції, на перехресті протягом останніх семи років сталося дев’ять аварій.

  • Ідею встановити світлофор підтримали понад 500 хмельничан.

13 березня цього року хмельничанин Максим запропонував встановити світлофор біля будинку побуту «Хмельничанка», що у мікрорайоні Ружична. Чоловік написав у електронній петиції, що пішохідний перехід тут потребує додаткового регулювання. Крім того, у цьому місці постійно стаються аварії й подеколи з травмованими. Встановлене поряд табло з індикацією швидкості машин жодним чином не покращує ситуацію. Звернення до влади підтримали 505 мешканців міста, тому його розглянули у міськраді.

У проєкті рішення виконавчого комітету йдеться, що зараз на перехресті Кам’янецької та Старицького, а саме там розташована «Хмельничанка», є нерегульований пішохідний перехід. Він обладнаний знаками пішохідного переходу з внутрішньою підсвіткою. Крім того, пішохідний перехід освітлений двома світлодіодними ліхтарями.

Попри це, за останні сім років тут сталося 9 ДТП, у яких отримали травми 10 людей, в тому числі 3 пішоходи. Такі дані повідомили у поліції Хмельницької області. Зважаючи на це, проєктом рішення виконкому пропонується встановити тут світлофорний об’єкт з кнопкою. Натиснувши на неї, пішоходи матимуть можливість перейти дорогу. Управлінню житлово-комунального господарства хочуть доручити підготовку пропозицій, які стосуються виділення грошей на розробку проєкту та встановлення світлофорів. Все це буде не раніше 2021 року.

Відео дня

Зараз на порталі електронних петицій триває збір підписів до ще одного звернення, яке стосується встановлення світлофора. Автором петиції вказане приватне підприємство «Будівельний Альянс-Сервіс». У зверненні пропонується встановити світлофор на перехресті Вінницької та Вінницького шосе. Збір підписів розпочався 19 травня, звернення вже підтримали 194 хмельничанина.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    Схоже в нас у керівництві світлофорні ман'яки, ліплять їх де треба і не треба. Цікаво, хто виробник світлофорів і як він заразив керівництво цією хворобою.
  • Владимир Фурман

    Це ж не дорого!По Чорновола поставили -всього лиш 650 000гр!
  • Valera Bryla

    Доки можна купити "права" та "відмазатись" - толку 0, крім незручностей🤦‍♂️
  • Олександр Дзюблюк

    1 дтп в рік то дуже багато ... а скільки дтп сталося біля престиж авто? Допомагають світлофори ?

    Олександр Дзюблюк reply Олександр Дзюблюк

    Повірте мені і стажу водія  — нічого не допоможе ... якщо в голові тирса то хоч світлофор хоч розстріл
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up