На Хмельниччині почалися поточні ремонти доріг (ФОТО)

На Хмельниччині почалися поточні ремонти доріг (ФОТО)
  • Роботи тривають на шляхах державного значення.

У Хмельницькій області розпочався сезон поточного ремонту доріг. На шляхах планують залатати вибоїни ямковим методом, перш за все на ділянках з високою інтенсивністю. Це будуть робити тільки на тих дорогах, які минулими роками не ремонтували. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Наразі робота триває на таких шляхах:

  • Н-25 Городище — Рівне — Старокостянтинів 
  • Р-49 Васьковичі — Шепетівка

Це можна побачити на фото нижче. Зазначимо, що згадані ремонти стосуються доріг державного значення. До них належать шляхи з серій «М», «Н» та «Р».

Відео дня

Додамо також, що за утримання місцевих доріг відповідає інша організація — державна установа «Служба місцевих доріг Хмельниччини». Вона провела тендер та експлуатаційне утримання шляхів та в результаті обрала підрядника — дочірнє підприємство «Хмельницький облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія „Автомобільні дороги України“».

За інформацією, оприлюдненою у системі електронних закупівель «Prozorro», вартість робіт складе майже 253 мільйони гривень. Терміном виконання робіт — до кінця цього року. Закупівля стосується доріг місцевого значення, тобто серій «Т», «О» та «C». Більше про це можна дізнатися з окремого матеріалу.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 3 людини та дорога

На зображенні може бути: 3 людини та дорога

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up