На Хмельниччині в ДТП перевернувся легковик: 16-річний хлопець потрапив до лікарні

На Хмельниччині в ДТП перевернувся легковик: 16-річний хлопець потрапив до лікарні
Фото: ГУ НП у Хмельницькій області
  • Автомобіль з’їхав у кювет та перевернувся. 

  • 19-річний водій в порядку, а от його неповнолітнього пасажира госпіталізували до медзакладу. 

Днями на Шепетівщині трапилась дорожньо-транспортна пригода. Пізно ввечері 19 жовтня на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів» автомобіль «Тойота RAV-4» з'їхав у кювет. 

Легковик перевернувся. В салоні був 19-річний водій та 16-річний пасажир. Це трапилось близько 22:00 години, повідомляють в поліції. 

Внаслідок аварії неповнолітній хлопець отримав численні травми. Медики госпіталізували його до Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Відео дня

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження info. Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик у Шепетівці. Слідство триває.

Нагадаємо, за останні дні сталось три аварії з тролейбусами в Хмельницькому. Автівки загородили рух “рогатим” — біля залізничного вокзалу, у Раковому та на Катіоні. А нещодавно на Інститутській і сам тролейбус потрапив у ДТП. 

Також у Кам’янці 17-річний мотоцикліст врізався у “ВАЗ”. Юнак отримав травми. Хлопця госпіталізували до місцевої лікарні.

В Старокостянтинові зіткнулись два легковики. Автомобіль «ВАЗ» під керуванням 33-річного чоловіка та «Volkswagen», за кермом якого перебував 20-річний місцевий житель. Останній легковик який рухався в зустрічному напрямку. 

В результаті зіткнення водій «ВАЗ» отримав травми. Чоловіка у важкому стані доставили до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні. На жаль, лікарі не змогли його врятувати. Від отриманих травм водій “ВАЗу” загинув. Більше про це читайте за посиланням. 

А минулого тижня між селами Сербинівка та Махаринці, що на Старокостянтинівщині, автомобіль влетів у дерево. 53-річний чоловік за кермом автомобіля «Оpel» не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя і врізався в дерево. Водій також помер у лікарні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up